Bricomerdes enviades per l'audiència de "Bricoheroes"
Publica les teves #Bricomerdes a Instagram i Twitter

Dels creadors de "Bricoheroes", arriben les vostres #BricoMerdes

Si ets dels que es desperten amb una serra de biaixos a la mà i sents la necessitat de compartir-ho, aquest és el teu hashtag. L'equip de "Bricoheroes" admirarà el resultat de la teva creativitat i intentarà guiar-te en el món de les #BricoMerdes.

Merdosos! Us penseu que sou uns manetes? Us gasteu més calers en eines de bricolatge que en l'educació dels vostres fills? Volem veure tot el que podeu fer. Publiqueu els vostres projectes a les xarxes socials amb el hashtag #BricoMerdes i #BricoHeroesTV3. Aquests dies hem rebut unes quantes creacions i estem molt orgullosos de vosaltres. Algú ha vist unes #Bricomerdes més grans que aquestes?

 

1. Faça-você-mesmo

#BricoHeroesTV3 internacional! @fernando_alegret, des de São Paulo, Brasil, ens envia aquest fantàstic armari fet per ell mateix, o almenys això ens ha dit. En Fernando es pensa que som idiotes i que ens creurem que tota aquesta instal·lació l'ha dissenyat ell solet. El que realment ha fet en Fernando ha sigut anar al @fesmesbricolatge d'allà al Brasil (FaçaMais, en diuen ells), ha comprat un moble kit, s'ha llegit les instruccions i l'ha instal·lat. Per altra banda, molt vacil·lar del Brasil, però la jaqueta que té a l'armari porta la bandera dels Estats Units. També ens ha cridat l'atenció la quantitat de nòrdics que es necessiten per viure a São Paulo. Agafareu el xarampió!


2. L'heroi de la fusta

@Mar_ta_ta_ta i la @fusteriamarcboixader envien un gran vídeo que recull l'essència i l'esperit del bricolatge. Resulta que el personal de l'escola de Puig-Reig estava tan atabalat acabant de quadrar l'horari del curs, que es van descuidar de fer la comanda de les taquilles. Sort d'aquest heroi de la fusta que, serra en mà i llapis a l'orella, es va ventilar 21 taquilles en 6 dies. Si calculem, ens surten 3,5 taquilles per dia. Sembla un nombre prou assequible, però ja ens agradaria veure-us a vosaltres; a hores d'ara ja hauríeu perdut tots els dits d'una mà. Tampoc hauria passat res si els nanos haguessin començat el col·le sense taquilles... no s'haurien suspès les classes, les coses com siguin. Cal remarcar també un molt bon disseny de producció a càrrec de Buixa Productions.

 

3. La domòtica arriba a la granja

@pollastresaviat ens envia aquest abeurador automàtic per a pollastres. Diuen (paraules textuals) que "està fet a base de trepant i cargols" i que "a vegades funciona i tot". Bricomerda nivell extrem, que ens ha robat el cor i que és un clar aspirant a la bricomerda de l'any. Semblaria que, per fer els recipients, hagin agafat les capses de plàstic que portaven els Kinder Sopresa o la tapa de plàstic de les bombones de butà. Estructura de fusta, ja que tothom sap que la fusta és una bona amiga de l'aigua i que no es podreix mai. La canalització es veu ferma, no s'hi preveu cap fuita.4. Fury Road

@Xevi_gt ens envia una foto d'un vehicle més adient per a l'Immortal Joe de "Mad Max" que no pas per al seu fill. Xevi, què fots ficant el nano dins d'un bidó amb rodes?! Te'l prendran els serveis socials! La pudor que ha de cardar aquest bidó, que et sortirà el nano ben marejat! Que això, per molt lleixiu que hi fotis, mai queda net del tot. Per la cara que fa el nano, ja es veu que no li agraden aquestes coses. Si t'ho passes més bé tu que ell, Xevi. Això sí, el terra del garatge l'has deixat guapo. Et decomissarem el trasto aquest i ens el quedarem! No pas perquè el vulguem provar nosaltres.

 

5. Putos hipsters, stop palets

Tauleta feta de palets reciclats. S'ha aplicat una capa de pintura, això, o bé el moble té un pam de merda. Nul·la estabilitat, ja que la base és extremadament estreta en comparació a la resta. No descartem que el moble estigui al revés. Està fet amb palets, per tant, tampoc descartem que el creador sigui un hipster, i que ho hagi fet després que s'hagi fotut cinc vermuts, deixant les ampolles de sifó buides sobre del moble en qüestió. A la dreta de la foto podem observar que la cinta, de massa llum, té les puntes molt seques. La veritat és que és una planta molt difícil de cuidar. Cal destacar també la revista ¡Vive el Verano! i un catàleg dels supermercats Makro amb una foto d'un pernil a la portada.

 

 

Quina seria la gràcia de les #Bricomerdes si no poguessis compartir-les? Estem esperant les teves!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BricoHeroes (@bricoheroestv3) on

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut