Yakitori de navalles i pollastre, amb alls tendres



Ingredients per 4 persones
  • 1 pit de pollastre filetejat molt prim
  • 1 manat de navalles
  • 1 manat d'alls tendres
  • 1 cullerada de mostassa al gra
  • 150 ml de soja
  • 50 ml de mel
  • Aigua i sal


Recepta

Posem les navalles en aigua i sal durant una hora perquè treguin la sorra. Les netegem i les clavem a les broquetes. Embolcallem cada navalla amb una làmina de pollastre.

Coem barrejades la soja, la mostassa i la mel, fins aconseguir textura de xarop

Pelem i tallem els alls tendres. Els saltem en una paella amb una mica d'oli, fins estovar-los, a foc mig, vigilant que no es cremin.

Coem les broquetes a la planxa, a foc mig, per tots els costats fins torrar el pollastre.

Servim les broquetes amb els alls tendres i la salsa per sobre.

La cuina