Corball amb romesco i espàrrecs verds



Ingredients per 4 persones
  • 4 supremes de corball de 250 g cadascuna
  • Un manat d'espàrrecs verds
  • 20 avellanes
  • 2 tomàquets escalivats
  • 3 grans d'all escalivat
  • 1 branquilló de julivert fregit
  • 1 nyora bullida
  • 1 llesca de pa fregit
  • 300 ml d'oli verge d'arbequina
  • 2 cullerades de postres de vinagre
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant

Recepta

Per fer el romesco triturem els tomàquets i l'all escalivats, una vintena d'avellanes, la polpa de la nyora remullada, el julivert i el pa fregits, amb una mica de pebre vermell picant, vinagre i oli.

Trenquem la part dura dels espàrrecs i els coem a la planxa, a foc mig, amb un rajolí d'oli, fins que quedin cuits i no cremats per fora.

Fem, també, el corball a la planxa, per la part de la pell, fins que quedi gairebé cuit i es faci una crosta. Donem la volta i esperem que es faci per l'altre costat. Posem una mica de sal al corball i als espàrrecs i servim immediatament.

La cuina

Anar al contingut