Salt al mercat internacional

L'últim èxit de ficció de TV3, "Benvinguts a la família", es podrà veure a tot el món a través de Netflix

El divendres 27 de juliol, Netflix estrenarà "Benvinguts a la família", la sèrie de TV3 produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax), creada per Pau Freixas i Ivan Mercadé. És la primera vegada que aquesta plataforma adquireix els drets d'estrena única a tot el món d'una ficció de Televisió de Catalunya.
Benvinguts a la família
Benvinguts a la família

Aquesta aposta representa un pas més en la internacionalització dels continguts de la cadena, després de l'èxit de "Polseres vermelles" i "Merlí" entre els subscriptors de Netflix a Espanya i l'Amèrica Llatina.

Netflix adquireix, per primera vegada, una sèrie de TV3 per oferir-la a tot el món. És una aposta per una ficció de la televisió pública catalana que els espectadors podran veure en la versió original catalana subtitulada al seu idioma o doblada al castellà. Netflix ha adquirit els drets per estrenar-la mundialment en exclusiva, una vegada emesa per TV3.

TV3 prepara el retorn de la sèrie

Televisió de Catalunya prepara la segona temporada de la sèrie, que està previst que es comenci a rodar l'últim trimestre d'aquest any i es pugui estrenar a principis del 2019.

La primera temporada de "Benvinguts a la família" es va estrenar el 22 de gener del 2018 amb 777.000 espectadors i una quota del 25,8%, i es va convertir en la millor estrena d'una ficció a TV3 dels últims deu anys. A més, pel que fa a l'anàlisi qualitativa, la sèrie està valorada amb un 7,8 pel panel de GFK.

"Benvinguts a la família" és una comèdia d'humor negre amb un toc emocional, de misteri i intriga, protagonitzada per l'Àngela (Melani Olivares), una dona lluitadora i separada que farà tot el que calgui per tirar endavant la seva família. A la sèrie, els personatges s'estimen, es donen suport i lluiten, però també discuteixen i s'enfaden, i aquestes situacions creen uns teixits emocionals que posen la família per sobre de tot.

A més de poder-se veure a Netflix, TV3 seguirà oferint els episodis de la sèrie en català a la seva web a tot Espanya.

Anar al contingut