Dijous descobrirem el monument finalista al "Tot es mou"

El castell de Mur o el de Montsoriu? 5 motius per escollir favorit a la "Batalla de fortaleses"

Posem a prova Candela Figueras i Laia Fontàn, que cada setmana defensaran el seu monument de "Batalla monumental" al programa de les tardes de TV3, on també coneixerem el finalista del duel anterior

Ja s'ha estrenat la nova temporada de "Batalla monumental", amb un trepidant duel entre dos gegants de pedra: els castells de Mur i Montsoriu. Candela Figueras i Laia Fontàn, cadascuna des de la seva fortalesa, han jugat les seves millors cartes i us han intentat convèncer que el seu és el millor candidat per aconseguir la primera plaça de la gran final del programa, que es farà en directe des de la Seu Vella de Lleida.

Ara ens queda saber el més important: quin serà el monument finalista? I aquest any, tenim una novetat al respecte: cada dijous a la tarda, descobrirem durant el "Tot es mou", i amb la visita a plató de les dues reporteres del programa, quin ha sigut el monument favorit de l'audiència del duel anterior i també podrem viure un apassionat cara a cara entre elles, faristol inclòs, per defensar els nous monuments en joc que podrem veure aquella mateixa nit a TV3, en un nou capítol del programa on aquesta setmana tindrem un duel medieval d'alçada entre les muralles de Cervera i les muralles de Montblanc.

Així doncs, coneguda aquesta nova mecànica, que afegeix encara més emoció a la cursa dels monuments més estimats de la nostra terra per aconseguir un lloc a la final, els hem preguntat a la Laia i a la Candela si ens podien fer una demostració de com pensen defensar cada setmana el seu monument al programa de les tardes de TV3, i ens han exposat aquestes cinc raons de pes per aconseguir que el seu castell sigui el finalista d'aquesta primera setmana:

Quina èpica! Queda clar que es coneixen fins a l'últim detall del seu monument, i segur que s'entregaran per fer-lo brillar cada setmana al "Tot es mou". Aquest dijous ja hi coneixerem el primer finalista, i el duel està sent molt ajustat: s'han viscut alguns sorpassos entre el monument més votat per l'audiència a les xarxes socials de @BatallaTV3 a Facebook, Twitter i Instagram... On per cert, si encara no heu participat, sou a temps de fer-ho fins dimecres a la nit, quan tancarem les votacions i estarem més a prop de conèixer el primer finalista de la segona edició del programa.

I si encara no ho teniu clar, encara tenim més arguments de les nostres reporteres, que us poden ajudar a decidir. Ens veiem dijous, primer a les 19.00 al "Tot es mou", on coneixerem el castell finalista, i després a les 22.45, a TV3, en una nova "Batalla monumental", amb les muralles de Cervera i Montblanc!

"Batalla monumental" és una producció del Departament de Programes Culturals de TV3 amb la col·laboració de Sàpiens. Aquest projecte va ser seleccionat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a la convocatòria per fomentar produccions audiovisuals i reactivar el teixit empresarial d'aquest sector.

ARXIVAT A:
PatrimoniTelevisióTv3Cultura
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut