Nou finalista!

El Recinte Modernista de Sant Pau guanya la "Batalla del modernisme" i passa a la final del programa

Un duel que ha enfrontat dues grans icones del modernisme, posant cara a cara dos dels monuments de Barcelona més fotografiats del món! S'ha imposat a la Pedrera amb un 79% de suport de l'audiència

TEMA:
Patrimoni

En el quart capítol, la "Batalla monumental" es lliura entre dues de les icones del modernisme més imponents de Barcelona: la Pedrera i el recinte modernista de Sant Pau.

Com cada setmana, Roger de Gràcia exerceix de mestre de cerimònies d'una altra batalla singular, i els reporters Candela Figueras i Ivan Medina busquen els millors testimonis i arguments per aconseguir que el seu monument guanyi la batalla.

La Candela aquesta setmana s'endinsa en el recinte modernista de Sant Pau

L'Ivan i la Candela faran un viatge en el temps i s'enfrontaran per defensar la Pedrera, un exemple d'arquitectura orgànica i l'edifici civil més emblemàtic d'Antoni Gaudí, i el recinte modernista de Sant Pau, el complex monumental que Domènech i Montaner va dissenyar per curar els barcelonins. L'Ivan es posarà en la pell d'un veí de la casa Milà de l'època i la Candela es convertirà en una infermera dels anys 30 de la ciutat hospitalària de Sant Pau.

L'Ivan viurà un viatge en el temps com un habitant de la Pedrera

Els ajudaran a convèncer l'audiència, la reconeguda arquitecta Benedetta Tagliabue i el dissenyador Javier Mariscal. Com cada setmana, qui tindrà l'última paraula en aquest duel seran els espectadors, que amb els seus vots decidiran quin dels dos monuments passa a la gran final.

La Candela també es posarà en la pell d'una infermera de l'època a l'antic hospital de Sant Pau

Les catalanes i els catalans són el jurat de "Batalla monumental": l'audiència decideix el guanyador de cada setmana, votant-lo a través de les xarxes socials del programa. Els sis monuments finalistes de cada duel passaran a la gran final, que es disputarà en un programa especial en directe, en què competiran per ser proclamat com el monument favorit de Catalunya.

Al terrat de la Pedrera ens acompanyarà Javier Mariscal
ARXIVAT A:
CulturaPatrimoniTelevisió
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut