• Fenòmens meteoro-il·lògics
  Veure vídeo

  Fenòmens meteoro-il·lògics

  El Tomàs Molina capejarà el temporal a Girona davant l'Aina (9 anys), una nena que sempre vol tenir l'última paraula, el Lluc (6 anys), un nen amb moltes galtes, i tota una colla d'amics ben peculiars. Un dia ple de sorpreses per algú a qui no li agrada perdre el temps.
  El Jose Corbacho estarà en un xalet de disseny a Cabrils (el Maresme) amb dos germans italocatalans, el Matteo (8 anys) i el Marcel (6 anys). Qui s'atreviria a deixar-li res de valor al Corbacho? És la casa més boja amb l'au-pair més boig.

  El Tomàs Molina capejarà el temporal a Girona davant l'Aina (9 anys), una nena que sempre vol tenir l'última paraula, el Lluc (6 anys), un nen amb moltes galtes, i tota una colla d'amics ben peculiars. Un dia ple de sorpreses per algú a qui no li agrada perdre el temps. El Jose Corbacho estarà en un xalet de disseny a Cabrils (el Maresme) amb dos germans italocatalans, el Matteo (8 anys) i el Marcel (6 anys). Qui s'atreviria a deixar-li res de valor al Corbacho? És la casa més boja amb l'au-pair més boig.

 • Quatre són multitud
  Veure vídeo

  Quatre són multitud

  La Suu fa d'au-pair de la Irena (8 anys) i l'Arnau (5 anys), dos germans de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) amb caràcters molt diferents. La Irena és sensible i ordenada i l'Arnau és un autèntic huracà. La Suu no ho tindrà gens fàcil per gestionar un dia amb aquests dos germans i les possibles visites sorpresa que rebin durant el dia.

  Llucià Ferrer conviurà un dia sencer de la Leia (9 anys), el Quim (7 anys), el Pep (7 anys) i el Mateu (3 anys), quatre germans amb personalitats molt diferents que viuen a Igualada (l'Anoia). La feina del Llucià serà aconseguir gestionar els problemes habituals en una casa de quatre germans, dos d'ells, bessons.

  La Suu fa d'au-pair de la Irena (8 anys) i l'Arnau (5 anys), dos germans de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) amb caràcters molt diferents. La Irena és sensible i ordenada i l'Arnau és un autèntic huracà. La Suu no ho tindrà gens fàcil per gestionar un dia amb aquests dos germans i les possibles visites sorpresa que rebin durant el dia. Llucià Ferrer conviurà un dia sencer de la Leia (9 anys), el Quim (7 anys), el Pep (7 anys) i el Mateu (3 anys), quatre germans amb personalitats molt diferents que viuen a Igualada (l'Anoia). La feina del Llucià serà aconseguir gestionar els problemes habituals en una casa de quatre germans, dos d'ells, bessons.

 • Un dia de reptes
  Veure vídeo

  Un dia de reptes

  La Laia Palau prepararà una jornada prepartit amb dues germanes de Santa Coloma de Gramenet, la Nahia (12 anys) i l'Edurne (9 anys).

  I el Lildami prepararà un èxit musical dels seus amb dues cosines de Vilassar de Dalt (el Maresme), la Sandrine (9 anys) i la Júlia (9 anys)... amb videoclip inclòs!

  La Laia Palau prepararà una jornada prepartit amb dues germanes de Santa Coloma de Gramenet, la Nahia (12 anys) i l'Edurne (9 anys). I el Lildami prepararà un èxit musical dels seus amb dues cosines de Vilassar de Dalt (el Maresme), la Sandrine (9 anys) i la Júlia (9 anys)... amb videoclip inclòs!

 • Gimcana eufòrica
  Veure vídeo

  Gimcana eufòrica

  El David Fernández viatja fins a Vallvidrera per estar amb l'Eva (10 anys), el Gabi (8 anys) i el Pep (8 anys). Veurem un David una mica perdut entre tants àpats, feines, proves i dos bessons que només volen riure i passar-s'ho bé.

  I la Carol Rovira passarà una jornada a Torelló (Osona) amb la Roser (11 anys) i el Ferran (7 anys), dos germans molt fotogènics que voldran passar un dia com si fossin els concursants d'"Eufòria".

  El David Fernández viatja fins a Vallvidrera per estar amb l'Eva (10 anys), el Gabi (8 anys) i el Pep (8 anys). Veurem un David una mica perdut entre tants àpats, feines, proves i dos bessons que només volen riure i passar-s'ho bé. I la Carol Rovira passarà una jornada a Torelló (Osona) amb la Roser (11 anys) i el Ferran (7 anys), dos germans molt fotogènics que voldran passar un dia com si fossin els concursants d'"Eufòria".

 • Un dia a la natura
  Veure vídeo

  Un dia a la natura

  La Sara Roy marxarà d'excursió amb la Bruna (6 anys) i el Jan (3 anys) per les muntanyes de Vacarisses (Vallès Occidental). I el que sembla una tranquil·la passejada pel bosc es pot convertir en un martiri.

  I el Marc Clotet se'n va de càmping a Viver i Serrateix (Berguedà) amb el Jan (8 anys) i l'Aleix (6 anys). Dos germans inquiets, una caravana i la vida de campista per a l'home del somriure perfecte. Què pot sortir malament?

  La Sara Roy marxarà d'excursió amb la Bruna (6 anys) i el Jan (3 anys) per les muntanyes de Vacarisses (Vallès Occidental). I el que sembla una tranquil·la passejada pel bosc es pot convertir en un martiri. I el Marc Clotet se'n va de càmping a Viver i Serrateix (Berguedà) amb el Jan (8 anys) i l'Aleix (6 anys). Dos germans inquiets, una caravana i la vida de campista per a l'home del somriure perfecte. Què pot sortir malament?

 • Resum temporada 2
  Veure vídeo

Anar al contingut