El plató d'"Atrapa'm si pots"
El plató d'"Atrapa'm si pots"

Presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final. A mesura que van encertant les preguntes, qui arriba al punt més alt de l'escala guanya un pot que creix setmanalment. El concurs té cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants, fins que a l'última en resten dos, que hauran de contestar totes les preguntes sense cap errada si volen guanyar el pot. El concurs s'emet els dissabtes i diumenges abans del "TN vespre".

"Atrapa'm si pots" és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que la sort. En les dues primeres temporades, el programa ha entregat quatre vegades el pot, i els espectadors s'han endut 27.000 euros, 35.000 euros, 64.000 euros i 16.000 euros.

Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. "Atrapa'm si pots" és un concurs d'estructura molt entenedora que permet la participació des de casa, un programa d'entreteniment per a tots els públics.

Anar al contingut