El plató d'"Atrapa'm si pots"
El plató d'"Atrapa'm si pots"

"Atrapa'm si pots" torna la tardor 2019 a partir del mes de setembre amb nous concursants i amb moltes novetats. Aquesta temporada hi haurà programes especials dirigits a col·lectius. Serà la segona temporada del programa, que es va estrenar el novembre del 2018.

Presentat per Llucià Ferrer, "Atrapa'm si pots" és un "quiz show" clàssic, de preguntes i respostes, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final: a mesura que van encertant les preguntes, si aconsegueixen arribar al punt més alt de l'escala, poden guanyar el pot.

En la primera temporada, el programa ha entregat el pot dues vegades, i els espectadors s'han endut entre 27.000 i 35.000 euros.

El concurs es continua emetent en la mateixa franja, els dissabtes i diumenges abans del "TN vespre".

"Atrapa'm si pots" és un espai d'entreteniment en què passar-s'ho bé és gairebé més important que els diners. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que la sort.

El concurs té cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants, fins que a l'última en resten dos, que hauran de contestar totes les preguntes sense cap errada si volen guanyar el pot.

Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen. Durant el programa tindrem l'oportunitat de conèixer els concursants, el seu lloc de residència i les seves aficions, mitjançant unes peces gravades en què ens explicaran històries, acudits, ballaran o cantaran.

"Atrapa'm si pots" és un concurs d'estructura molt entenedora que permet la participació des de casa, un programa d'entreteniment per a tots els públics.

Anar al contingut