Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'epidemiòleg demana una versió extensa del seu reportatge

Oriol Mitjà a l'"APM?": el que no es va veure a l'entrevista de televisió

Epidemiòleg i activista, o a l'inrevés. Oriol Mitjà confessa a Twitter que l'entrevista a l'"APM?" ha estat la més "desacomplexada" de totes les que ha fet... i se suma a la petició de publicar una versió ampliada amb totes les seves (desinhibides) opinions

Oriol Mitjà és un epidemiòleg mediàtic, tot i que fa uns mesos ningú s'hagués atrevit a utilitzar juntes aquestes dues paraules en una mateixa frase. El que diu té ressò (i ell ho sap)... i queda demostrat que no es talla a l'hora de donar les seves opinions. L'última mostra, durant l'entrevista que el reporter Joel Díaz li va fer a la seva secció de l'"APM?", el "Díaz de fúria".

Però el que no sabíem és que aquella trobada tindria segona part en forma de repte a les xarxes socials. Primer va ser el Joel Díaz qui va dir, en obert, a Mitjà: "Oriol! Vull convèncer el jefe, el @guillemsans, per treure a la llum tota l'hora sencera d'entrevista. Catalunya s'ho mereix. Ajuda'm". I poc després, l'investigador d'Arenys de Munt li va respondre que era una gran idea.

 

 

Aquella trobada davant la platja de Badalona, amb la distància reglamentària, és clar, havia donat molt més de si del que s'havia vist al programa? L'"APM?" ha optat per publicar el "director's cut", una versió extensa de l'entrevista, perquè cadascú tregui les seves conclusions. Contundent, però sempre amb un somriure. O com diu Mitjà, "en to de broma, però amb molta #sinceritat". Hashtag inclós.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut