Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El fenomen viral, a l'"APM"

La noia de les alpaques: "Sempre he rigut així, al col·le fins i tot em feien fora de classe"

La Mari Àngels Cau s'ha convertit en la nova sensació del país. Després que el "Telenotícies" ens descobrís el seu ramat d'alpaques, protagonitza mems i vídeos, i no para de rebre trucades per visitar els seus estimats camèlids. Òbviament, l'"APM" no podia quedar al marge d'aquest fenomen televisiu...

Un equip d'"Alguna pregunta més" ha visitat la finca de la Mari Àngels Cau al Berguedà, a 1.000 metres d'altura, després de constatar que "ho està petant". Allà han estat rebuts per l'hospitalitat de la grangera i el seu riure encomanadís, que --assegura-- no s'hagués imaginat mai que la faria famosa: "De petita, a l'escola, els professors em fotien fora perquè els hi distorsionava la classe amb el meu riure". 

A "La televisió és cultura" hem descobert que això de l'Àngels i les alpaques és passió total: ho sap tot d'aquests animals i s'hi estaria hores parlant-ne. Entre d'altres curiositats, assegura que són carinyoses i xafarderes, com "gossos dins el cos d'alpaques" o que fan tres tipus d'escopinades segons el nivell d'emprenyamenta que portin (el mode metralleta arriba quan l'enuig ja és considerable). La reportera del programa comprova "in situ" una altra singularitat: que les alpaques tenen lavabos.

 

Animal o verdura?

Després que l'Àngels expliqués que el seu marit es pensava que les alpaques eren una verdura, l'"APM" no s'ha pogut estar de sotmetre-la a un concurs "animal o verdura" i hem vist que ella tampoc no ho té tan clar. I hem comprovat com reaccionen les alpaques davant d'un depredador tan ferotge com... una guineu de peluix.

 

D'on sorgeix el fenomen?

El 5 de novembre, descobríem per primer cop l'Àngels i la seva granja d'alpaques en aquesta crònica de la Núria Bacardit per al "TN comarques":

 

En només quatre dies, el "Telenotícies" tornava a la granja de les alpaques per parlar ja de l'èxit viral: "Ens ha petat la web!".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut