SA MATAO PACO 4
SA MATAO PACO 4
Tornem al lloc dels fets 12 anys després

El retorn de "¡Sa matao Paco!": qui és i què ha fet tot aquest temps?

Fa 12 anys, el senyor José Palomo va sortir de casa per gaudir d'un partit qualsevol de l'equip del seu barri, el Racing de Vallbona. Poc es pensava que aquell dia es convertiria en un dels mems més famosos de Catalunya.

Era un diumenge qualsevol de l'any 2010 i José Palomo, veí de Nou Barris, va anar a veure un partit del Racing de Vallbona. Aquell dia, al camp hi havia un equip de rodatge de La Sexta. Davant de les seves càmeres, i de forma totalment espontània i inesperada, va fer un tall televisiu històric.

Un caviar televisiu com aquell no va passar desapercebut a "APM?". El programa d'humor més veterà de TV3, que aquell any havia començat tot just la seva sisena temporada, va convertir el momentàs de José Palomo i Paco en el "millor dels millors" d'aquella setmana. A més, del fragment, se'n van extreure 2 segons, una frase que es convertiria en tot un mem: "¡Sa matao Paco!"

 

Aquella frase ha fet la volta al món i ha estat utilitzada infinitat de vegades en qualsevol context: caigudes, fracassos esportius, relliscades polítiques, etc.

Ara, tretze anys després, "APM?" torna al lloc dels fets, el camp de l'humil Racing de Vallbona, acompanyats per José Palomo, per reviure aquell moment que canviaria la vida d'en José i de "APM?".

Sense més dilació, que comenci el primer capítol d'"APM FILES".

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut