
La docusèrie explica històries contra els prejudicis socials. Cada coreografia es basa en testimonis reals de víctimes de la discriminació: dones víctimes de violència masclista, refugiats, persones transgènere, amb diversitat funcional i víctimes del bulling. Són els cossos que la societat invisibilitza.
El cos combatiu - Xènia/Aradia de Nit (rapera)

La Xènia és la rapera Aradia de Nit que narra en primera persona la seva experiència després d'haver sofert la violència masclista. El seu testimoniatge explica com va anar caient en una espiral de violència que la va portar a patir un gran risc vital, així com el rap la va ajudar en el seu procés de recuperació i transformació en una activista feminista.
La coreògrafa Aina Lanas ha treballat amb ell seu equip en la creació de diferents formes d'expressar, mitjançant la dansa, la violència quotidiana que va patir la testimoni. Aprofitant els escenaris naturals de Sabadell la companyia de dansa metaforitza i empodera el viatge emocional de la Xènia.
El cos sense refugi - Nadia Ghulam (escriptora i activista)

La Nàdia Ghulam és una refugiada afganesa i activista que va arribar a Catalunya fa vint anys, fugint del règim talibà i que en l'actualitat torna a governar aquell país. Ens explica la seva experiència de néixer en un país en guerra durant molts anys, la seva infància a Kabul, com va sobreviure com a home per a alimentar la seva família, els seus desitjos de créixer en llibertat i estudiar i,sobretot, el coratge fins arribar a Barcelona on va ser acollida per una família catalana.
El coreògraf Thomas Noone i la seva companyia proposen un viatge metafòric pels moments més emocionals de la vida de la Nàdia, dibuixant amb la dansa una profunda reflexió sobre la lluita contra l'opressió i la superació de les dificultats.
El cos en construcció - Enzo Fontcuberta (activista transgènere)

Enzo Fontcuberta, influencer transgènere, relata el seu procés de decisió per a realitzar la seva transformació i els diferents suports i dubtes que li van anar sorgint durant el seu viatge. La seva infància sota una cultura binària i com va anar trobant les respostes per a aconseguir la seva pròpia identitat.
Els Escultores del Aire, liderats per Mai Rojas i Raffaella Crapio, conjuguen el teatre físic i la dansa, per expressar les emocions de l'Enzo i el seu procés identitari. Amb una posada en escena als carrers de Barcelona, les coreografies s'integren amb la ciutat com un personatge més.
El cos inclusiu - Juan Campayo (músic)

El Juan Campayo, un talentós guitarrista de flamenc, transformarà la seva carrera al patir un greu accident. Va estar aprop de la mort però decidí lluitar i viure. Avui és un músic que utilitza un sol braç per a tocar una guitarra especial de 48 cordes. Aquesta és una història de persistència i superació per a perseguir els somnis.
Liant la Troca és un col·lectiu de dansa integrada, dirigida pel Jordi Cortés. El grup està compost per persones amb diferents capacitats, tant artístiques com motrius.
Els ballarins expressen el viatge del Juan exposant els seus propis viatges de lluita que qüestionen conceptes com la discapacitat i la segregació. Aquesta és una proposta artística innovadora que no deixarà indiferent a ningú.
El cos rebutjat - Lolita Bosch (escriptora i activista per la Pau)

La Lolita Bosch és una escriptora catalana i activista per la pau, d'una activitat prolífica, amb més de 80 llibres publicats i nombrosos premis. Amb el seu llibre "La ràbia" novel·litza el seu patiment escolar durant la seva adolescència, dels 14 al 17 anys.
Els Iron Skulls és un col·lectiu de dansa resident a Barcelona, amb projecció internacional, que amb el Theatrical Breaking, on fusionen el Breakdance, el 'Hip-Hop, la dansa contemporània i el Butoh, proposen una reflexió sobre el dolor que el bullying genera dia a dia als escolars. Les seves coreografies utilitzen alguns dels llocs més emblemàtics de Girona de manera impactant.