TOTS ELS PROGRAMES

 • Pep Plaza
  Veure vídeo

  Pep Plaza

  Pep Plaza pot ser Pep Plaza, o Tomeu Penya, o Pedro Sánchez, o Pep Guardiola, o Quim Monzó. Però el veritable Pep Plaza només es pot veure a la "story" que ha pujat per a "TV3xUnTub".

 • Ramon Pellicer
  Veure vídeo

  Ramon Pellicer

  El Ramon Pellicer protagonitza aquesta "story" de "TV3xUnTub" desvelant els secrets de gravar un TN o explicant com se sent quan l'actualitat el pressiona davant les càmeres.

 • Ivan Labanda
  Veure vídeo

  Ivan Labanda

  Qui millor per parlar del polifacètic Ivan Labanda que el mateix Ivan Labanda. I això ho fa a la seva "story" en el programa "TV3xUnTub". També explicarà les conseqüències d'imitar tants personatges diferents al llarg de la setmana, i de les exigències dels rodatges de "Polònia". Més coses sobre l'Ivan Labanda, i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si ho ha fet, és un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la programació. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • Roger Coma
  Veure vídeo

  Roger Coma

  L'actor Roger Coma es decideix a pujar la seva "story" a "TV3xUnTub", explicant què significa gravar la sèrie diària de sobretaula de TV3, "Com si fos ahir" i també aprofita per parlar sobre com se'n surt amb les noves tecnologies mentre repassem els millors moments de la setmana de la programació de TV3.

 • Ramon Gener
  Veure vídeo

  Ramon Gener

  TV3XUNTUB ¿ RAMON GENER La "story" d'aquest "TV3xUnTub" és una obra d'art que ha gravat el Ramon Gener des del MNAC. El presentador de "This is art" explica el gaudi que té gravant el programa i quina és la seva relació amb el món de l'art. Més coses sobre el Ramon Gener, i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si ho ha fet, és un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la programació. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • Iria del Río i Dèlia Brufau
  Veure vídeo

  Iria del Río i Dèlia Brufau

  Quan s'ajunten l'Iria del Río i la Dèlia Brufau per gravar una "story" per "TV3xUnTub", pot passar qualsevol cosa. Les actrius de "Les de l'hoquei" mostren com són realment a la seva vida privada, i si són molt diferents de quan es posen davant les càmeres encarnant l'Anna i l'Emma.

 • Àurea Márquez
  Veure vídeo

  Àurea Márquez

  L'actriu Àurea Márquez és la Gemma de "Com si fos ahir" i ha volgut penjar la seva "story" a "TV3xUnTub". Allà explica com és fer una sèrie diària i què pot arribar a passar quan es treballa tantes hores dins d'un plató. "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si ho ha fet, és un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la programació.

 • Llucià Ferrer
  Veure vídeo

  Llucià Ferrer

  La "story" d'aquest "TV3xUnTub" la protagonitza Llucià Ferrer. El presentador del concurs "Atrapa'm si pots" es confessa com un enamorat de la cuina i de la televisió, i diu que els seus concursants no el deixen de sorprendre cada setmana.

 • Francesc Mauri
  Veure vídeo

  Francesc Mauri

  El meteoròleg explica com porta el fet que sempre li preguntin quin temps farà. De què parla, ell, en un ascensor? Voleu saber quin és el seu fenomen meteorològic preferit?

 • Carles Prats
  Veure vídeo

  Carles Prats

  El presentador dels telenotícies Carles Prats s'apunta a les "stories" de "TV3xUnTub" per parlar de la seva feina al capdavant dels informatius de TV3. Però també per recordar la seva etapa de corresponsal per Europa i les anècdotes de la seva feina.

 • Xantal Llavina
  Veure vídeo

  Xantal Llavina

  "TV3xUnTub" penja l'"story" de Xantal Llavina. La periodista que s'ha posat al capdavant de "Revolució 4.0" explica quina és la relació que té amb la tecnologia i com és el seu dia a dia fora i dins de les pantalles. Més coses sobre Xantal Llavina i el resum del millor de TV3 a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si ho ha fet, és un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la programació. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • David Marcé
  Veure vídeo

  David Marcé

  Un actor tan polifacètic com el David Marcé puja una "story" a "TV3xUnTub" plena d'històries i curiositats del "Polònia". En aquesta "story" parla de les seves imitacions preferides, els personatges més entranyables i com és de dura la seva feina. Tant, que un dia va haver de fer nit al plató del "Polònia" per arribar a temps a la feina, tot i que això últim potser s'ho ha inventat. Més sobre el David Marcé i el resum del millor de TV3 a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria hagut de perdre. I, si ho ha fet, és un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la programació. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa, una cara coneguda de la cadena gravarà la seva "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • Thais Villas
  Veure vídeo

  Thais Villas

  La "story" d'aquest "TV3xUnTub" és la de la Thais Villas, que s'ha posat al capdavant del programa "Control-T". La presentadora explicarà com és viure entre Madrid i Barcelona, tenir al cap tants projectes televisius i no morir en l'intent. A més aclarirà si realment és una entusiasta de la tecnologia o simplement se sent superada envoltada de tants ginys. Més sobre la Thais Villas i el resum del millor de TV3, a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. "TV3xUnTub" mostra tot allò amb què l'audiència ha gaudit, rigut, cantat o s'ha emocionat al llarg de la setmana. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa una cara coneguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • Cristina Puig
  Veure vídeo

  Cristina Puig

  La presentadora del "FAQS" Cristina Puig és la protagonista de la "story" d'aquest "TV3xUnTub". La Cristina Puig parla de com es relaciona amb la tecnologia, de quines coses li agraden o no de presentar el "FAQS" i a quin personatge li agradaria entrevistar. També posarà a prova l'espectador plantejant una anècdota que, segons ella, va passar en directe al plató del "FAQS". Més sobre Cristina Puig i el resum del millor de TV3 a "TV3xUnTub". "TV3xUnTub" ofereix els millors moments de la programació de TV3. Les sèries, els programes d'entreteniment, d'humor, culturals o divulgatius tenen cabuda en un d'aquells moments que qualsevol espectador de TV3 no s'hauria d'haver perdut. I, si ho ha fet, serà un bon moment per recuperar-los. I, per si no n'hi hagués prou, a cada programa una cara coneguda de la cadena gravarà una "story". Així, l'espectador sabrà més coses de la feina i la vida personal de les persones que surten a la tele.

 • Josep Linuesa
  Veure vídeo

  Josep Linuesa