Tria33 - Tria literària d'Anna Guitart

La tria literària d'Anna Guitart ens proposa el festival Poesia i +, que se celebra del 7 al 17 de juliol a set municipis del Maresme. Des de la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, els directors d'enguany, Martí Sales i Pere Almeda, ens expliquen una programació que acosta la poesia i altres disciplines artístiques com l'electrònica o el cinema. Entre altres, hi participaran El Niño de Elche, l'Antònia Vicens, Mario Gas, Enric Casasses, Albert serra o Toni Gomila.

El cap de setmana del 2 de juliol se celebra una nova edició del Fesllecat, el festival de llegendes de Catalunya. La base del festival són els contes explicats oralment, però també hi han espectacles de dansa i teatre. Ens ho expliquen Sergi Vallès, director del Festival, els actors Jordi Martínez i Meritxell Yanes i la catedràtica d'etnopoètica de la URV Carme Oriol.

Toni Puntí entrevista Lluís Homar amb motiu de l'estrena de "Les bruixes de Salem" que ell protagonitza, l'obra d'Arthur Miller que, amb direcció d'Andrés Lima, inaugura el festival Grec 2016, la 40a edició del festival. Homar, a més, parla de dos grans projectes per la temporada que ve: un "Ricard III" al TNC i la revisió d'un muntatge mític del Lliure, que també fa 40 anys, "Les noces de Figaro".

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3