Tria33 - 12-04-2016 - 22:00h

Tria33 - 12-04-2016 - 22:00h

En Pau Benavent obre al programa d'avui amb la seva tria personal d'accents populars; des del castell de Tona, a Osona, i per preparar-nos per Sant Jordi, ens presenta la "Tradillibreria" amb el llibreter Lluís Marmi, una llibreria especialitzada.

Anna Guitart s'emporta l'escriptor Albert Forns a la platja per parlar de "Jamabalaia", la novel·la que li ha fet guanyar la primera edició del Premi Llibres Anagrama de Novel·la en català. Una autoficció: la història d'un escriptor que no aconsegueix acabar la segona novel·la, i que se'n va a Montauk, a conviure amb altres escriptors, per intentar aconseguir-ho.

I al reportatge d'avui el dediquem a l'Americana, un gènere musical a mig camí entre el rock i les músiques d'arrel dels Estats Units -country, blues, etc.-, que en els últims temps ha donat estrelles com Wilco. En parlem amb el madrileny Quique González, que serà a la Sala Apolo el 15 d'abril, un músic que beu d'aquestes tradicions musicals nord-americanes , i també amb dues de les grans figures contemporànies del gènere: els estatunidencs M. Ward i Howie Gelb.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3