TOTS ELS PROGRAMES

 • Votar sense DNI
  Veure vídeo

  Votar sense DNI

  Uns 30.000 ciutadans equatorians podran votar en les eleccions municipals del 22 de maig. Per a la cònsol primera de l'Equador a Catalunya, Lucía Pazmino, és una gran oportunitat per ser actius i decisius. També ho valora positivament Jorge Castro, vicepresident de la Federació d'Entitats Equatorianes a Catalunya.

 • Màsters
  Veure vídeo

  Màsters

  Coneixem dos estudiants del màster en gestió de la immigració de la Universitat Pompeu Fabra: Olesea Sircu, de Moldàvia, i Monir Boughaba, del Marroc.

 • Mentors
  Veure vídeo

  Mentors

  Ens endinsem en el món dels mentors amb Jordi Feu, sociòleg , professor de pedagogia de la UdG i director del projecte Rossinyol, i amb Rita Portacorrero, del Perú, col·laboradora del projecte Rossinyol i mentora de l'Eliasse, a qui també coneixerem. Eliasse Abou el Baka és un dels 68 mentorats d'aquest projecte.

 • A la corda
  Veure vídeo

  A la corda

  Diumenge passat vam entrar al Circ Petit per veure un taller de malabars del professor Totó, un malabarista d'origen xilè. En aquest programa no deixem encara el món del circ perquè volem saber cap a on va, i ho farem des de dalt de la corda en vol. Serena Vione, artista italiana, formadora i directora del Circ Petit, aposta pels espectacles multidisciplinaris, de tots els formats i per a tots els públics.

 • 500
  Veure vídeo

  500

  El programa "Tot un món" arriba aquest cap de setmana al capítol 500 amb un programa homenatge a totes les persones que l'han construït. "Tot un món" s'emet des de l'octubre del 2004 amb la finalitat d'explicar el fenomen de la immigració i els canvis que l'arribada de persones d'arreu del món produeix en la societat catalana.

 • Malabars
  Veure vídeo

  Malabars

  Entrem al circ per conèixer com ha canviat la professió en els últims anys. De la mà de Luís Totó, un artista d'origen xilè, farem un repàs d'aquest món emocionant format per gent de tots els orígens. En aquest programa, Totó intercanvia punts de vista amb Serena Vione, una italiana de naixement que fa tres anys va muntar una escola de circ a Pineda de Mar.

 • Llits calents
  Veure vídeo

  Llits calents

  Paula Morelló i Lluc Güell, dos companys de l'escola de cinema i audiovisuals Escac, van decidir fer un curtmetratge sobre el fenomen dels "llits calents", llits compartits per persones en horaris diferents que no poden pagar-se ni una habitació.

 • Acull 2
  Veure vídeo

  Acull 2

  Mohamed al-Ammary és marroquí. Amb 15 anys va arribar en patera a Almeria i després es va traslladar a Catalunya, on va viure en un centre tutelat amb dos cosins seus. Ara viu amb la Mireia i els seus dos fills, la Carla i en Rai, i assegura que la convivència en família li aporta equilibri i li ha facilitat les coses laboralment i socialment.

 • Acull 1
  Veure vídeo

  Acull 1

  El programa Acull, de l'associació Punt de Referència, permet que els joves que han sortit del sistema de protecció de menors puguin viure en una família d'acollida per un temps determinat. Aquest és el cas d'Ali Dat, un noi refugiat afganès que ha passat per l'experiència d'un acolliment.

 • Veus i música
  Veure vídeo

  Veus i música

  En Pablo González va arribar a Catalunya des de Veneçuela fa onze anys. Aquí és el director de Veus i Músics per a la Integració.

 • Arreglant el món
  Veure vídeo

  Arreglant el món

  Josep Rossell és ramader i col·labora en diverses iniciatives lingüístiques a favor del català, com la de les parelles lingüístiques. Una d'elles va ser en Mimoun Zanoun.

 • Drets bàsics
  Veure vídeo

  Drets bàsics

  Parlem de drets amb en Hibai i en Mamadou.

 • R + D
  Veure vídeo

  R + D

  Per fer recerca és imprescindible moure's. En aquest programa coneixerem la Michelle i l'Alejandro, que formen part d'un equip que investiga els efectes dels productes químics en el medi ambient i els aliments. La Michelle va marxar de Jamaica per anar a la Universitat als Estats Units, i l'Alejandro va estudiar Física a Colòmbia i després, el doctorat en Estadística a Anglaterra. Tots dos dialoguen sobre la recerca aquí, a Catalunya.

 • L'Ismail
  Veure vídeo

  L'Ismail

  Fa cinc anys que l'Ismail demana asil polític a diferents països de la Unió Europea, però ni Grècia ni Espanya li volen reconèixer el seu dret com a refugiat polític. L'Ismail apareix en aquest reportatge amb la cara fosca perquè té por dels talibans, que el van torturar només pel fet de pertànyer a l'ètnia dels hazara.

 • La Nadia
  Veure vídeo

  La Nadia

  Quan la Nadia era una nena, una bomba va caure a la seva casa de Kabul i la va deixar greument ferida. Va passar dos anys a l'hospital i, en sortir, es va haver de disfressar de noi per mantenir la família, perquè els talibans no permetien que les dones treballessin fora de casa.