Accedeix a la versió amb audiodescripció

Curiositat

Accedeix a la versió amb audiodescripció

Com va dir Picasso: "Tots els nens neixen artistes, el difícil és seguir sent un artista quan un es fa gran."

Seguint la pauta de Picasso, en el capítol d'avui ens endinsarem en el concepte del nen interior que tot artista porta dins seu. És a dir, parlarem d'aquest ingredient tan necessari per crear: la curiositat.

I, per això, prendrem com a fil conductor les metàfores d'"El petit príncep", d'Antoine de Saint-Exupéry, aquell nen gran que va crear un dels fenòmens literaris més importants del món de les lletres. I és que, tal com veurem, Picasso, Magritte, Mozart i Leonardo da Vinci van ser artistes que no van deixar de fer-se preguntes ni de fer servir la seva curiositat per crear.
Coneixerem nous artistes, com el fotògraf madrileny Chema Madoz, que va més enllà de la seva curiositat per arrossegar-nos a espais quotidians que ell converteix en màgics i fascinants. I xerrarem amb Luciano Floridi, professor de Filosofia de la Universitat d'Oxford, sobre la importància del "nen interior" que tot ésser humà té dins seu. També, amb l'oftalmòloga Elena Barraquer, sobre la profunditat de camp en la pintura.

Tot això, amb Ramon Gener que, amb el seu habitual entusiasme i erudició, ens transportarà a un món inimaginable, sempre de forma accessible i didàctica.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3