Tenim un pla - capítol 10

Avui, a "Tenim un pla", el director de "Barcelona nit d'estiu", Dani de la Orden, roda un espot per l'Inout Hostel amb The Mamzelles; Toni Albà ajuda Peusek a deshinibir-se, i Castelló Estilistes organitza una desfilada al millor restaurant del món, el Celler de Can Roca.
L'Eva no s'atura, i, amb la nova Perruqueria Castelló en marxa, segueix el seu pla d'acció. Avui és la cap de maquillatge i perruqueria en una desfilada de moda al Celler de Can Roca.
L'Inout passa a ser per uns dies un plató de cinema. Dani de la Orden i el seu equip es preparen per rodar l'anunci de l'alberg, amb la col·laboració de The Mamzelles i la participació dels treballadors del "hostel".
Després de molt patir, CMB completa la seva transformació en Weisse Hügel, i per fi inaugurem la botiga-museu de les millors guitarres del món. A més, en Manel i la Charo, com els va aconsellar Joan Jubert, segueixen loquidant estoc i miren de subhastar peces de cert valor, com un saxo.
I avui convertim Peusek en una fàbrica d'idees. Deixem de banda els sobres, i amb l'ajuda de Toni Albà provem de trobar el guió ideal per a un vídeo viral per penjar a les xarxes socials. Ho aconseguirem?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3