TOTS ELS PROGRAMES

 • Perill polar
  Veure vídeo

  Perill polar

  En Rikki i en Sam van fins a Alaska amb en Jacob, que els porta a pescar al gel en una cabana de fusta sobre un llac glaçat. Mentre en Jacob va a buscar el trineu, els nois es queden pescant, però els ataca un os polar. Al final, aconsegueixen escapar-se'n, però se'ls fa fosc i han de fer un foc al bosc per passar la nit. La foguera crida l'atenció d'un gos llop i tot plegat es comença a complicar.

 • Els micos pispes
  Veure vídeo

  Els micos pispes

  La Laura, en Rikki i en Sam són a Tailàndia. Mentre la Laura fa fotos en una cova, els nois surten un moment a la selva i uns micos li roben el mòbil a en Rikki. Tot i que en Sam li aconsella tot el contrari, en Rikki persegueix els micos per recuperar l'aparell i, evidentment, es perden per la selva. Llavors comença tota una aventura amb centpeus gegants que piquen i cocodrils que volen berenar.

 • Un tros d'ocell
  Veure vídeo

  Un tros d'ocell

  En Rikki, en Sam i la Josie fan una excursió amb caiac per un riu australià. El dia promet molt, però, de cop i volta, es troben uns bidons plens d'oli de motor que podrien contaminar el riu. Per evitar la desgràcia, en Rikki i la Josie intenten fer una presa per impedir que baixin riu avall mentre en Sam va a buscar ajuda. La presència d'un casuari, una au molt agressiva, li complicarà una mica la vida. Però no serà l'únic perill que es trobarà.

 • Perill: Dingos (Capítol 7)
  Veure vídeo

  Perill: Dingos (Capítol 7)

  En Sam i en Rikki acompanyen en Nathan a explorar una cova al nord d'Austràlia, un territori ple de perills. Després d'un despreniment, en Nathan es trenca la cama i es queda atrapat a la cova, que està plena d'escorpins. En Sam i en Rikki han d'anar a buscar ajuda. Sense bateria al cotxe, sense mòbil i sense menjar, acaben perduts al desert i han d'evitar com poden una manada de dingos poc amistosos.

 • El devorador d'homes (Capítol 6)
  Veure vídeo

  El devorador d'homes (Capítol 6)

  En Rikki, en Nathan i en Sam són a la l'Índia amb en Raj, un natiu que els vol ensenyar els tigres. Tot i que en Rikki es queda al refugi perquè no es troba bé, no se salva d'enfrontar-se amb altres bèsties. Els altres tres surten d'expedició, però al final, després d'un terratrèmol, acabaran patint per poder tornar al refugi sense que se'ls cruspeixi un tigre que els segueix.

 • Setge a la serp (Capítol 5)
  Veure vídeo

  Setge a la serp (Capítol 5)

  En Rikki es queda a dormir a casa d'en Sam precisament la nit que hi ha un cicló que amenaça zones poblades. A causa de la tempesta, un arbre trenca una finestra i un taipan, que és una serp molt verinosa, es cola a la casa. De cop i volta, també se'n va la llum. I en Sam, a les fosques, ha de capturar el taipan com sigui. Amb el problema afegit que per la casa també hi corre un pitó d'un amic d'en Jordan.

 • Felí a l'atac (Capítol 4)
  Veure vídeo

  Felí a l'atac (Capítol 4)

  En Sam, en Rikki i en Harry es queden en un refugi de la selva del Perú mentre el seu pare va a buscar un jaguar per intentar filmar-lo. En Harry no es pot estar mai quiet i acaba tocant sense voler una granota que, d'entrada, tot fa pensar que és molt verinosa. Per salvar-lo, decideixen sortir del refugi per anar a buscar el seu pare, però a fora els espera un jaguar famolenc.

Anar al contingut