Qui els va parir ! - capítol 9

"Qui els va parir", entrevistarà Carme Chacón, ministra d'Habitatge, i embarassada de 6 mesos i mig. Amb ella parlarà del seu embaràs mediàtic a causa de la campanya electoral, de la seva futura maternitat, del nom del fill...

Durant l'entrevista amb Carme Chacón els teleespectados podran conèixer la parella d'embarassats que està seguint el programa. És una parella de Girona que estan a punt de donar a llum una nena. La Mireia va a casa seva per veure si ho tenen tot a punt i fa una ruta amb ells per l'hospital on han de tenir la criatura.

El món dels "happy parks" i les festes d'aniversari també tindran protagonisme en el programa. La Mireia Segú va a passar la tarda en un d'aquests locals recreatius per saber com s'ho passen els nens i els pares. Qui s'ho passa millor?

Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà, el consell de pares. Parlaran de les relacions entre germans i de les gelosies que sovint apareixen quan arriba un nou membre a la família. La psicòloga Mercè Conangla parlarà de com gestionar aquestes situacions de gelosia i donarà alguns consells pràctics per als pares.

Finalment, a la secció del pare primerenc, en Lluís Gavaldà portarà alguns vídeos divertits i enginyosos relacionats amb l'embaràs que ha trobat a través de la xarxa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3