Qui els va parir! - capítol 20

TV3 presenta l'última edició de la temporada de "Qui els va parir!" en què es recordaran els millors moments del programa en companyia de tots els pares i mares que han estat protagonistes dels reportatges.

Amb el final de curs arriba també el final del programa. Durant aquestes 20 edicions a "Qui els va parir!" s'ha parit, s'ha donat el pit, s'ha pres la primera papilla, s'han trobat polls, s'ha apadrinat i adoptat un nen, s'ha anat de discoteca per primera vegada, s'han conegut els millors avis de Catalunya, i hi ha qui s'ha separat i qui s'ha reconstituït... S'han fet moltes coses que ara es recordaran i es compartiran amb els protagonistes. Per aquest motiu, diumenge, el públic estarà format per tots els pares i mares que han aparegut en els reportatges de la Mireia. Es tornaran a reviure els millors moments amb ells.

Visitarà el programa un dels tenors més joves del món, que ja va aparèixer en vídeo en un dels capítols, el fill del Toni Albà, el Ton, que cantarà òpera en el plató.

"Qui els va parir!" també parlarà amb la ministra Carme Chacón, ara de baixa maternal, que va passar pel programa quan encara estava embarassada. Aquell dia ens va dir, en primícia, el nom del seu fill, Miquel. Chacon comentarà com ha anat aquest primer mes com a mare i amb quines dificultats es troba.

L'últim reportatge que el Carles li ha encarregat a la Mireia ha estat anar de viatge de fi de curs. Ha acompanyat un grup de nois i noies de 4t d'ESO a Itàlia per investigar què es fa en aquests viatges.

El Consell de Mestres parlarà de les vacances i dels exalumnes i es mostraran alguns dels moments censurats del Consell de Pares.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3