Qui els va parir ! - capítol 17

"Qui els va parir!" va a una aula de P5 d'una escola de Terrassa per descobrir com la mestra ensenya a llegir. Aquest és un dels continguts del programa que se suma a "La Setmana de TV3".

El plató es tranformarà en un racó de lectura amb coixins, estores i llibres per on passaran alguns pares i mares coneguts pels espectadors, com l'Eloi Vila, d'"El Club"; la Lídia Herdia, d'"Els matins de TV3"; el Sevilla del grup Mojinos Escozíos o l'escriptora Empar Moliner. Parlaran sobre els contes que llegeixen als seus fills i també en llegiran o n'explicaran algun. A més comentaran anècdotes relacionades amb el fet de ser pares i mares.

La Mireia Segú visita una família reconstituïda, en què els progenitors tenen criatures amb parelles anteriors i s'han ajuntat amb una nova parella. La Mireia els va acompanyar a buscar bolets, una afició que comparteixen tots.

Per reflexionar sobre les opinions del consell de pares visitarà el plató un convidat d'excepció, l'escriptor Jorge Bucay que abordarà el fet de ser un bon pare o una bona mare i els canvis que comporta a la vida tenir fills.

Finalment, Lluís Gavaldà parlarà dels orinals i en portarà exemples ben curiosos. També es mostraran alguns vídeos trobats a internet en què la canalla i els orinals són els protagonistes.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3