Qui els va parir ! - capítol 13

"Qui els va parir!" convidarà al president de CIU, pare de 3 fills, i víctima de la temible adolescència. Explicarà com és ell com a pare i com era l'Artur quan anava a batxillerat.

El programa també proposa reviure la típica festa de pijames de nenes de 13 anys, on hi va haver de tot: desfilada de pijames, guerra de coixins i karaoke. La Mireia Segú, la reportera del programa, va ser-ne testimoni privilegiat. De què parlen 8 nenes de 13 anys, juntes en un menjador fins a altes hores de la nit?

Nova secció en el programa. És nova, però molt familiar. S'ha canviat el color del sofà del Consell de pares per convertir-lo en el Consell de mestres. Els mestres també tindran veu en el programa i n'han convidat uns quants, perquè parlin de la seva professió, d'anècdotes viscudes amb els alumnes i també amb els pares. Parlaran de per què van decidir ser mestres i sobre els malnoms dels alumnes i dels professors.

"Qui els va parir!" continua buscant el millor avi o àvia de Catalunya. Demana que els néts o els fills gravin als avis i ens expliquin per què creuen que són els millors. Al final de temporada regalarà 3 viatges als avis finalistes. Diumenge visitanran el plató dos avis molt entranyables que s'han fet famosos gràcies al Consell de pares, la Roser i el Josep Maria.

Finalment, en Lluís Gavaldà, comentarà alguns vídeos que ha trobat a internet relacionats amb nens i animals. Qui és més animal?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3