Qui els va parir ! - capítol 12

"Qui els va parir" CONVIDARÀ Joan Carles Peris, acostumat a viatjar amb criatures, i Màrius Serra que explicarà combinacions de noms i cognoms.

La setmana passada el programa va fer la crida per trobar ELS MILLORS AVIS DE CATALUNYA. A partir d'aquest diumenge a cada programa anirà ensenyant alguns dels vídeos que han fet arribar els espectadors del programa. En el programa següent també hi convidarà dos avis molt mediàtics, la Montserrat Carulla i en Jordi Banacolocha. Han fet d'avis a moltes sèries de televisió i també són avis en la vida real. Parlaran sobre la diferència d'educar els fills i els néts.

La Mireia portarà la història d'un pare primerenc que té dificultats per fer dormir la seva filla de 3 mesos. Ensenyarà com posa en pràctica algunes tàctiques molt personals i explicarà si li funcionen o no.

El programa també abordarà el fet de viatjar amb nens. La Mireia ha acompanyat una família amb 4 nens en un trajecte amb cotxe fins a la segona residència. Per parlar d'aquest tema visitarà el plató en Joan Carles Peris, presentador del "Telenotícies cap de setmana" i gran viatger amb criatures.

Com cada setmana, hi haurà les parelles del sofà del Consell de pares. En aquesta edició el tema central serà com triar el nom dels fills. També en parlarà l'escriptor Màrius Serra, que explicarà anècdotes divertides sobre combinacions de noms i cognoms.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3