Forum 2 mil & pico. Monti & CIA
Forum 2 mil & pico. Monti & CIA

Forum 2 mil & pico. Monti & CIA

L'espectacle "Fòrum 2mil&pico. Monti & Cia", una gala de pallassos que recordarà el clown Joan Montanyès, "Monti", mort el 17 de maig.

Joan Montanyès, membre d'una nissaga de pallassos, ha estat un dels més populars dels últims anys a Catalunya. Seguint el camí de Tortell Poltrona, va emprendre una línia molt personal on es barrejava un pallasso tendre i poètic, però també descarat, ingenu i atabalat. Aquest espectacle és una bona mostra de la seva personalitat i de la seva manera d'entendre el món del clown. Està carregat d'humor, de música, de poesia, d'esperit trencador i també de tendresa, i acompanyen "Monti" els clowns Oriol Boixader "Oriolo", Fulgenci Mestres "Genci", Joan Valentí "Nan", Jordi Gómez, Adrià Mascarell, Xavi Boixader, i el seu fill, Marcel Montanyès. Tots ells dirigits per Josep Maria Mestres, amb la direcció musical de Lluís Vidal.

Rodat al Teatre Lliure, al llarg dels anys 2002 i 2003, l'espectacle té un moment emotiu de record a figures destacades del món dels pallassos, així com un homenatge a Josep Montanyès, el pare de "Monti", que va ser una de les ànimes essencials del Teatre Lliure i que havia mort feia poc, el 10 de novembre del 2002.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3