Concert "Volem acollir"

Concert "Volem acollir"

Un Palau Sant Jordi ple i entusiasmat pel concert "Volem acollir" a favor dels refugiats. Un espectacle de més de tres hores que han retransmès en directe TV3 i Catalunya Ràdio, i que tenia l'objectiu de recaptar fons per a les persones refugiades.

El concert, emmarcat en la campanya "Casa nostra, casa vostra", ha presentat un cartell de luxe. Fins a una cinquantena d'artistes han participat en l'espectacle sota la direcció escènica de la Fura dels Baus. Entre d'altres, Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Manolo García, Txarango, Marina Rosell, Paco Ibáñez, Farruquito, Amaral o Los Chichos.

El concert estava pensat per reivindicar l'acollida de refugiats a Catalunya. Estava estructurat en tres actes: el primer, l'origen, l'esclat de la guerra; el segon, la travessa del Mediterrani, i el tercer, l'estancament, l'arribada al camp de refugiats. Es basava en la història d'una persona real, en Rasoul, un comerciant kurd del nord de Síria que va arribar a Grècia per mar. Un dels seus cinc fills va morir en el viatge. Ha estat interpretat per Eduard Farelo, amb la veu en off de Clara Segura.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3