Concert de Sant Esteve 100 anys, 2013
Concert de Sant Esteve

Concert de Sant Esteve 100 anys, 2013

Retransmissió del tradicional Concert de Sant Esteve, que arriba al centenari, amb una proposta ben especial: un relat musical i coral que revisa més d'un segle d'història del país, de l'Orfeó i del Palau.

L'espectacle, ideat per Josep Vila i Casañas, director de l'Orfeó i del Cor de Cambra, conté obres emblemàtiques de la literatura coral. Anirem del Barroc fins als nostres dies, amb l'estrena de Pau al cor de Ramon Humet, compositor resident del Palau. Els actors Pep Munné i Pep Anton Muñoz en seran els narradors, que seguint el guió de Francesc Orteu conduiran l'audiència a través de la música interpretada pels cors, interaccionant els uns amb els altres i incorporant uns moviments escènics dirigits per Òscar Dasí i Montse Colomé.

L'esdeveniment comptarà un any més amb tota la família coral de l'Orfeó Català i per primera vegada s'hi afegirà el Cor de Cambra del Palau.

Els protagonistes musicals seran els cors de l'Escola Coral: Cor Petits, Cor Infantil, Cor Mitjans, Cor de Noies i Cor Jove, juntament amb els directors respectius: Mercè Pi, Glòria Fernández, Glòria Coma i Pedrals, Buia Reixach i Feixes, i Esteve Nabona, a més de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra dirigits per Josep Vila.

Informació d'interèsDisponible fins al 31/07/2014 a les 23.59
Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3