T3xC10

LA SOLIDARITAT NO DEGENERA I NOSALTRES VOLEM DEMOSTRAR-HO PRESENTANT EL LLIBRE DE LA MARATÓ D'ENGUANY

-Ens endinsarem en el gènere fantàstic amb Jesús Cañadas
-Lletratarem tot un premi Ondas, el competent Òscar Andreu
-Entrevistarem l'escriptora Lolita Bosch, que ens explicarà la seva relació amb la biblioteca Francesca Bonnemaison

El llibre de La Marató forma part del projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 per obtenir recursos per a la investigació científica. Enguany La Marató se centra en les malalties neurodegeneratives i setze autors han col·laborat en el llibre de relats.

En el Via Llibre d'aquesta setmana comptarem amb Albert Solé, Sebastià Serrano i Maria Carme Roca, tres dels autors que hi han participat escrivint relats per al llibre de La Marató. I també amb FER, que hi ha col.laborat amb il.lustracions.

La literatura fantàstica també tindrà el seu espai en el programa d'aquesta setmana. Descobrirem que el gènere cada cop està més de moda, per això algunes editorials de casa nostra hi aposten. Per conèixer millor aquest món entrevistarem Jesús Cañadas, autor de "Los nombres muertos", una novel.la que ret homenatge al gènere de terror.

El guionista Òscar Andreu passarà pel nostre lletratat i ens deixarà clar què li agrada del món de les lletres.

Acabarem el programa entrevistant l'escriptora Lolita Bosch que ens explicarà la seva relació amb una biblioteca històrica, la Francesca Bonnemaison. Una biblioteca creada a principis del segle XX per Francesca Bonnemaison, i que es va convertir en la primera biblioteca per a dones de tot Europa. La compositora Clara Peya serà la que posarà les notes finals al programa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3