TOTS ELS PROGRAMES

 • Programa Sindical CCOO - 11/09/2011
  Veure vídeo

  Programa Sindical CCOO - 11/09/2011

  Emissió corresponent al dia 11 de setembre de 2011.

 • El sector industrial de la moto
  Veure vídeo

  El sector industrial de la moto

  Emili Rey, cap de Premsa de CC OO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat a la crisi en el sector industrial de la moto.

 • Retallades
  Veure vídeo

  Retallades

  Emili Rey, cap de Premsa de CC OO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat a les retallades en els serveis públics, com l'educatiu i el sanitari.

 • Hipoteques
  Veure vídeo

  Hipoteques

  Emili Rey, cap de Premsa de CCOO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat a la pèrdua d'habitatge. Per modificar la normativa de les hipoteques, CCOO i altres entitats socials han impulsat una iniciativa legislativa popular.

 • La desaparició de les caixes
  Veure vídeo

  La desaparició de les caixes

  Emili Rey, cap de Premsa de CCOO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat a la desaparició de les caixes d'estalvi tal com les coneixem.

 • Iniciativa legislativa popular
  Veure vídeo

  Iniciativa legislativa popular

  Emili Rey, cap de Premsa de CCOO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat a la iniciativa legislativa popular per modificar la reforma laboral.

 • Educació
  Veure vídeo

  Educació

  Emili Rey, cap de Premsa de CCOO de Catalunya, presenta aquest espai, avui dedicat al rol de la família i l'escola en l'educació del jovent i la infància.

 • Precarietat i atur juvenil
  Veure vídeo

  Precarietat i atur juvenil

  Emili Rey, cap de Premsa de CCOO de Catalunya, explica que la generació "ni-ni" no existeix. Existeixen en canvi, una generació, la més ben formada de la història del nostre país, que pateix una desmesurada taxa d'atur i castigat per la precarietat laboral.

 • Pensions: dret o negoci?
  Veure vídeo

  Pensions: dret o negoci?

  Amb Emili Rey, cap de premsa de CCOO a Catalunya, analitzem la proposta d'alguns economistes per un nou sistema de pensions de jubilació.

 • Crònica de la vaga
  Veure vídeo

  Crònica de la vaga

  Amb Emili Rey, cap de premsa de CCOO a Catalunya, recordem la jornada de vaga general del passat 29 de setembre.

 • Programa sindical CCOO - 173
  Veure vídeo

  Programa sindical CCOO - 173

  Responsables del sindicat Comissions Obreres expliquen els motius de la vaga general convocada per al 29 de setembre, contra la reforma laboral i les retallades socials del govern central.

 • Immigració i convivència
  Veure vídeo

  Immigració i convivència

  La crisi econòmica, l'atur i la retallada social porten a situacions complicades en la convivència a les ciutats. Alguns partits polítics utilitzen la immigració per aconseguir vots, fet injust ja que els immigrants són tan víctimes de la crisi com la resta de treballadors.

 • Mineria i medi ambient
  Veure vídeo

  Mineria i medi ambient

  Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, és a la Conca del Bages, on es fan extracions de potassa, per parlar de la convivència entre el medi ambient i l'activitat minera.

 • Mapa de l'atur
  Veure vídeo

  Mapa de l'atur

  Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, es troba a Vic, una de les zones més afectades per la destrucció d'ocupació segons el mapa d'atur que ha realitzat Comissions Obreres. Fem un cop d'ull als aspectes més destacats d'aquest informe que presenta una detallada radiografia de la situació de crisi en diferents territoris de Catalunya.

 • El sistema públic de pensions
  Veure vídeo

  El sistema públic de pensions

  Veiem amb Emili Rey, cap de premsa de CCOO de Catalunya, l'estat del sistema públic de pensions arran de les modificacions que preveu el govern de l'estat i que van provocar que milers de ciutadans de Catalunya es manifestessin el passat 23 de febrer en contra d'ampliar a 67 anys la jubilació i altes mesures que modifiquen el sistema públic de pensions.

Anar al contingut