"Preguntes freqüents": la jornada de reflexió, Margarita del Val, Pablo Hasél i l'artista Roc Blackblock

"Preguntes freqüents": la jornada de reflexió, Margarita del Val, Pablo Hasél i l'artista Roc Blackblock

"Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Margarita del Val, viròloga del Centre Superior d'Investigacions Científiques i experta en immunologia; Sílvia Blanes i Isabel Munill, infermeres de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i protagonistes de la sèrie documental "Vitals", i Roc Blackblock, artista urbà. L'actuació musical anirà a càrrec del raper Lildami, que interpretarà la cançó "2080".

Cristina Puig, a "Preguntes freqüents", entrevistarà Margarita del Val, viròloga del Centre Superior d'Investigacions Científiques i experta en immunologia, per parlar de l'estratègia de vacunació i si és segur anar a votar diumenge en les eleccions al Parlament de Catalunya.

A més, es descobrirà com es va viure la primera onada de la pandèmia a l'UCI Covid de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell amb Sílvia Blanes i Isabel Conill, infermeres d'aquest centre i protagonistes de la sèrie documental "Vitals", dirigida per Fèlix Colomer.

Es parlarà amb Roc Blackblock, l'autor del mural en suport a Pablo Hasél on apareixia el rei emèrit i que aquesta setmana l'Ajuntament de Barcelona ha esborrat. També s'abordaran altres casos recents de censura vinculats a la Casa Reial.

S'analitzaran les eleccions del 14F amb els periodistes de cadires, que aquesta setmana seran Sílvia Barroso, Javier Gállego, Anna Gómez i Àlex Cubero.

L'actuació musical anirà a càrrec del raper Lildami, que interpretarà la cançó "2080".

Es comptarà amb les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, que aquesta setmana compartirà taula amb Vicenç Villatoro.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3