"Preguntes freqüents": la imminent sentència del procés amb el president Roger Torrent, Íñigo Errejón i l'Operació Judes

"Preguntes freqüents": la imminent sentència del procés amb el president Roger Torrent, Íñigo Errejón i l'Operació Judes.

A cadires ens acompanyaran els periodistes Jonathan Martínez, Òscar Fernández, Gemma Liñán i Rodolfo Irago.

Entrevistarem a Roger Torrent, president del Parlament de Catalunya. Li preguntarem quina ha de ser la resposta institucional del Parlament davant la sentència del Suprem.
Entrevistarem a Íñigo Errejón, impulsor de Más País i candidat a la presidència del govern espanyol per aquesta formació.
Coneixerem el testimoni de David Budria i Clara Borrero, els 2 detinguts en l'Operació Judes que estan en llibertat.
Ens acompanyarà a plató Núria Tarrés, mare de l'activista Adrià Carrasco actualment exiliat a Bèlgica. També coneixerem quina són les darreres novetats dels 7 activistes empresonats amb David Aranda, advocat d'Alerta Solidària.

Ens preguntarem sobre les conseqüències polítiques i jurídiques de la sentència del Procés amb el magistrat emèrit del Tribunal Suprem, José Antonio Martín Pallín i li preguntarem què en sap de la data i del contingut de la sentència al periodista especialitzat Ernesto Ekaizer.

I comptarem amb l'actuació en directe de Maria del Mar Bonet.


-Completen el Preguntes Freqüents les col·laboracions de Quico Sallés i Pilar Rahola, i els dibuixos que el ninotaire Asisko farà del FAQS durant el programa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3