En Miquel es passeja per Barcelona dalt d'una moto

Per què el coronavirus té una afectació molt més baixa amb els infants i com això podria ajudar a batallar contra la pandèmia? Ens ho explicarà el cap de Pediatria de l'Hospital de Sant Joan de Déu, Juanjo García, que ha encarregat un estudi sobre aquesta vinculació.
Entrevistarem Àlex Arenas, físic i investigador de la Universitat Rovira i Virgili, per saber en quin punt de la corba epidemiològica de la Covid-19 ens trobem. Arenas fa servir les matemàtiques per predir epidèmies i ja va avisar del risc de saturació de les UCIs. També volem saber com està afectant des del punt de vista mental, amb el cap de Psiquiatria de l'Hospital de Sant Pau, Enric Álvarez.
Al FAQS volem analitzar les mesures econòmiques i la gestió de la crisi des de les conselleries socials, amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès. També volem conèixer la proposta d'una renda mínima per combatre els efectes de la Covid-19 amb el doctor en Ciències Econòmiques i president de l'associació Xarxa Renda Bàsica, Daniel Raventós.
Al mateix temps, la lluita contra el coronavirus ha obert un debat sobre les restriccions que pot implicar en els ciutadans i els seus drets essencials. Preguntarem a l'experta en drets digitals Simona Levi quins perills amaga el control a partir dels telèfons mòbils. I reflexionarem amb el filòsof Josep Ramoneda sobre les restriccions en drets fonamentals que apliquen els governs, aprofitant el coronavirus.
Els periodistes convidats al FAQS seran Gemma Liñán i Rodolfo Irago.
També comptarem amb l'actuació de Cris Juanico i les col·laboracions habituals de Pilar Rahola i Quico Sallés.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3