TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 17/01/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 17/01/2008

  Avui al "Polònia" es descobreix que Ángel Acebes (Bruno Oro) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) van fer tot el possible per saber abans que ningú qui seria el número 2 a les llistes del PP. Mentrestant, Zapatero (Queco Novell) mira de posar-se al dia en economia sense gaire èxit, i queda demostrat que la trucada del PP català per denunciar la falta d'ensenyament en castellà no va sortir a la primera. En tenim proves. D'altra banda, Justo Molinero (Carlos Latre) intenta entrevistar Joaquim Nadal (Cesc Casanovas); Lluís Llach (Manel Lucas) se sotmet al test del programa Silenci; i el President Montilla (Sergi Mas) i els seus consellers s'enfronten amb una crisi difícil de controlar: la grip.

 • Polònia - 10/01/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 10/01/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició José Montilla (Sergi Mas) decideix donar un cop d'efecte seguint l'exemple de Nicolas Sarkozy. Aconseguirà el President que Judit Mascó es converteixi en la seva Carla Bruni? Mentrestant, Carme Chacón (Mireia Portas) mostra a Zapatero (Queco Novell) i De la Vega (Bruno Oro) la seva primera ecografia, i Duran i Lleida (Xavier Serrano) mira d'aconseguir el suport dels bisbes de cara a la campanya... fins que una inesperada visita estronca els seus plans. D'altra banda, Lluís Llach (Manel Lucas) torna als escenaris per denunciar el problema de la sequera, el rei Joan Carles celebra el seu 70è aniversari i el cap de llista d'Iniciativa per a les generals, Joan Herrera (Xavier Serrano), s'estrena com a personatge. També visitaran Polònia Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas), Joan Saura (Cesc Casanovas) i Josep Lluís Carod Rovira (Toni Albà), entre d'altres.

 • Polònia - 20/12/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 20/12/2007

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició Carme Chacón (Mireia Portas) celebra el seu primer míting com a casada i ho fa vestida per a la ocasió. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) pronuncia en exclusiva per a "Polònia" el discurs de cap d'any des d'una comissaria catalana. Amb què ens sorprendrà aquest any el president? D'altra banda, Oriol Pujol (Queco Novell) ensenya a Duran (Xavier Serrano) una nova tècnica d'acupuntura i el president Zapatero busca urgentment alguna cosa per inaugurar a Barcelona amb l'ajuda, entre d'altres, de la ministra Magdalena Álvarez (Mireia Portas). Visitaran també "Polònia" el president del Barça, Joan Laporta (Queco Novell), i el del Madrid, Ramón Calderón (Carlos Latre), que celebren el dinar de directives previ al derbi de diumenge. A més, Joan Saura (Cesc Casanovas) ensenya als mossos a fer cagar el tió i el Papa Benet XVI (Toni Albà) mira d'animar els Reis Mags davant la popularitat del Pare Noel. També passaran per "Polònia" Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas) i Ángel Acebes (Bruno Oro), entre d'altres.

 • Polònia - 13/12/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 13/12/2007

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició es planteja "com serien Els Matins de TV3 si s'haguessin emès durant la Segona República?". Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) ho demostraran. A més, Magdalena Álvarez (Mireia Portas) viatja a Barcelona, i no precisament per parlar de l'AVE. Serà rebuda com mereix? Mentrestant, al Parlament català, govern i oposició debaten l'estat de l'educació a Catalunya i ens fan veure que les coses no estan tan malament com semblen... Estan pitjor. D'altra banda, el president José Montilla (Sergi Mas) se sotmetrà al test de Silenci, l'"eclèctic" programa presentat per Bibiana Ballbé (Agnès Busquets), el Papa Benet XVI (Toni Albà) presenta el videojoc estrella per a aquest Nadal i els presidents Zapatero (Queco Novell) i Sarkozy (Bruno Oro) compareixen davant dels mitjans per exposar, amb certes dificultats, els avenços en matèria de terrorisme. També passaran per Polònia Ramon Pellicer (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas), Oriol Pujol (Queco Novell) i Artur Mas (Bruno Oro), entre d'altres. I tot això, de franc.

 • Polònia - 29/11/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 29/11/2007

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el govern català comptarà amb un conseller molt especial: Tortell Poltrona. Veurà el president Montilla (Sergi Mas) amb bons ulls la nova incorporació? A Convergència, un ocupat Artur Mas (Bruno Oro) mira de pair el sobtat "èxit" de la seva conferència sobre la casa gran, mentre que l'expresident Pujol (Carlos Latre), visita La Nit al Dia per parlar de les seves memòries i per rememorar alguns dels interrogatoris a què va ser sotmès... o a què va sotmetre. D'altra banda, Carod-Rovira (Toni Albà) intenta explicar la nova Llei de Cultes als principals afectats i Acebes (Bruno Oro) ajuda un Rajoy molt canviat (Queco Novell) a superar la seva por de volar. També veurem com el cuiner més famós del món, Ferran Adrià (Cesc Casanovas), se sotmet al test del programa Silenci?, presentat per Bibiana Ballbè (Agnès Busquets). També passaran per Polònia Jordi Hereu (David Olivares), Duran Lleida (Xavier Serrano) i el rei d'Espanya (Toni Albà), entre altres.

 • Polònia - 22/11/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 22/11/2007

  En aquesta edició, el líder de convergència i Unió, Artur Mas (Bruno Oro), refundarà el catalanisme. Secundat per Jordi Pujol (Carlos Latre) i Duran i Lleida (Xavi Serrano), Artur Mas farà una conferència per explicar les seves idees davant d'una audiència incrèdula. Altres protagonistes de la setmana seran la Ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portas) i el Conseller Joaquim Nadal (Cesc Casanovas). Els dos polítics es posaran a dirigir l'operatiu d'autocars que substitueixen els trens de rodalies, però amb resultats dubtosos. D'altra banda, Josep Cuní (Queco Novell) reuneix en el seu plató al rei Joan Carles (Toni Albà) i Hugo Chávez (Carlos Latre) perquè resolguin les seves diferències en directe. I també veurem com el cuiner més famós del món, Ferran Adrià (Cesc Casanovas), se sotmet al test del programa Silenci?, presentat per Bibiana Ballvé (Agnès Busquets). A més, al Polònia d'aquesta setmana hi intervindran Joan Saura (Cesc Casanovas), Ángel Acebes (Bruno Oro), Jordi Hereu (David Olivares) i el General Franco (Manel Lucas), entre d'altres.

 • Polònia - 15/11/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 15/11/2007

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el president de Veneçuela (Carlos Latre) són els protagonistes més destacats del programa. Després de l'enfrontament a la cimera iberoamericana de Xile, el rei i Chávez es troben al plató sota la mirada de Toni Soler, el president Zapatero (Queco Novell) i el president de la Generalitat (Sergi Mas). Precisament Montilla també aporta uns moments històrics a Polònia quan apareix al balcó de la Generalitat per proclamar la independència de Catalunya, tot i que la rauxa inicial és desactivada ràpidament per ZP. D'altra banda, Artur Mas (Bruno Oro) és entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets) i demostra que ha adoptat amb molta fidelitat les formes de Sarkozy. En el programa també intervenen Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) i José María Aznar (Bruno Oro), el general Franco (Manel Lucas), Berndt Schuster (Carlos Latre), Ángel Acebes (Bruno Oro), Joan Saura i Ferran Adrià (Cesc Casanovas), i Santi Santamaria (Carles Latre).

 • Polònia - 08/11/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 08/11/2007

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició la ministra de foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portas), interpreta al més pur estil Rocío Jurado la cançó "Como una obra". Després de ser entrevistada per Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas), Álvarez arrenca a cantar amb passió aquest tema dedicat a les obres de l'AVE, secundada per Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano). D'altra banda, el rei Joan Carles (Toni Albà) envia des de Melilla una salutació d'amistat i afecte al monarca del Marroc mentre que Mariano Rajoy (Queco Novell), Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas) i Daniel Sirera (Carlos Latre) intenten acatar la sentència de l'11-M i passar pàgina. Precisament Mariano Rajoy i els seus cosins també apareixen en un hipotètic judici al lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro), acusat d'haver-se reunit amb Batasuna. Al Polonews, Ramon Pellicer (Carlos Latre) intenta mantenir les formes davant la càmera perquè pateix mal de queixal. I pel que fa a l'òrbita blaugrana, Frank Rijkkard (Carlos Latre) i Ronaldinho (David Olivares) també apareixen breument pel plató de Polònia per valorar el partit contra el Glasgow Rangers.

 • Polònia - 02/11/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 02/11/2007

  El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la visita del president del govern a Bellvitge per observar les obres de l'AVE. Zapatero (Queco Novell) es desplaça fins als llocs dels fets acompanyat pel president Montilla (Sergi Mas). Una trobada amb un desenllaç imprevisible tot i que Zapatero n'intenta minimitzar les conseqüències. De fet, el debat i les crítiques per les infraestructures a Catalunya condicionen molt el programa, fins al punt que la ministra de Foment, Magdalena Álvarez (Mireia Portes), ha de comparèixer al plató i el mateix Toni Soler arriba tard a presentar el programa perquè està immobilitzat en un embús. En clau conservadora, en aquest nou programa també té un cert protagonisme el cosí de Mariano Rajoy i una declaració pública d'Ángel Acebes (Bruno Oro) negant la teoria de la conspiració de l'11-M. D'altra banda Lluís Llach (Manel Lucas) presenta una nova cançó de denúncia, El meu pis és tan petit, i el rei Joan Carles (Toni Albà) i Federico Jiménez Losantos (Queco Novell) tenen més que una discussió.

 • Polònia - 25/10/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 25/10/2007

  El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts la nova condició del president Maragall i el desgavell de rodaliesl. Polònia presentarà el president Maragall (parodiat per l'actor Queco Novell) explicitant la seva nova condició amb el màxim tacte, evitant els dramatismes extrems i "normalitzant" la malaltia. D'altra banda, Polònia se centra en altres aspectes de l'actualitat, com el desgavell de rodalies i la hipotètica arribada del TGV el 21 de desembre. Fernando Alonso i Boris Izaguirre, tots dos interpretats per Carlos Latre també tenen cabuda en aquesta edició. A més a més, Josep Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) marca perfil propi en el consell exectiu, ZP (Queco Novell) protagonitza el vídeo de la "z" i Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro Pitxot) continuen escalfant la precampanya electoral. Mònica Terribas (Agnès Busquets), el general Franco (Manel Lucas) i el president Montilla (Sergi Mas) també són protagonistes d'alguns esquetxos de Polònia.

 • Polònia - 11/10/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 11/10/2007

  L'actor Santi Millán, protagonista del programa "Boqueria 357", n'és el convidat. Toni Soler, el rei Joan Carles (Toni Albà) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) són els amfitrions d'un Millàn que visita "Polònia" amb l'excusa que se li ha acabat el cafè. L'actor no desaprofitarà l'ocasió per convidar Terribas al seu nou pis de la Rambla. La Fira de Frankfurt serà un dels temes centrals de "Polònia". El president de la Generalitat, José Montilla (Sergi Mas) i el vicepresident Carod-Rovira (Toni Albà) protagonitzen un gag així com diversos escriptors catalans durant el transcurs d'una conferència accidentada. D'altra banda, el Rei Joan Carles i el príncep Felip (Queco Novell) presideixen la desfilada de l'exèrcit espanyol durant els actes del dia de la Hispanitat mentre que Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano) rebrà al seu despatx el nou valor emergent de Convergència i Unió, Oriol Pujol (Queco Novell). A "Polònia" també es pot veure com Àngel Acebes (Bruno Oro), presenta una nova campanya del PP per contrarestar l'assignatura de ciutadania, Mònica Terribas entrevista el lehendakari Ibarretxe (Bruno Oro) i el general Franco (Manel Lucas) reflexionant apassionadament sobre el règim militar de Birmània.

 • Polònia - 04/10/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 04/10/2007

  El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus personatges el jugador que està més en forma al Barça, l'argentí Leo Messi. L'actor Carles Latre serà l'encarregat de parodiar el pibe i d'establir un diàleg no gaire fluid amb Toni Soler i el conseller Joan Saura (Cesc Casanovas), ja que Messi no sap parlar sense deixar de regatejar. El mateix Latre també es posarà en la pell de l'entrenador del Barça, Frank Ryjkaard, que també assistirà al programa per ser entrevistat per Mònica Terribas (Agnès Busquets).

 • Polònia - 27/09/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 27/09/2007

  El programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler tindrà entre els seus continguts al president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero "polac" (Queco Novell), que es dedicarà a repartir diners alegrement a l'executiu de Montilla (Sergi Mas). No cal dir que el president de la Generalitat i tots els seus consellers rebran aquest acte magnànim de Zapatero amb molt entusiasme. Tant que s'arrencaran a ballar i a cantar amb ZP. D'altra banda, després de la crema de fotos del Rei a Girona, el conseller Saura (Cesc Casanovas) prendrà mesures amb l'ajut dels mossos. La contundència de l'acció fins i tot li semblarà excessiva al rei Joan Carles (Toni Albà). Polònia també se centrarà en la treva pactada entre Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Anton Duran i Lleida (Xavier Serrano), en el debat de política que aquesta setmana té lloc al Parlament de Catalunya i en les recents apagades a l'hospital de la Vall d'Hebrón. El Papa (Toni Albà), Justo Molinero, Ramon Pellicer i Jordi Pujol (Carlos Latre), el general Franco (Manel Lucas) i Pasqual Maragall (Queco Novell) també seran presents a Polònia.

 • Polònia - 20/09/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 20/09/2007

  El programa de sàtira política "Polònia" que dirigeix i presenta Toni Soler escenifica la darrera baralla de Convergència i Unió amb Artur Mas (Bruno Oro) i Josep Antoni Duran Lleida (Xavier Serrano). Tot i que la discussió és pujada de to i la ruptura, imminent, Mas i Duran deixen aflorar els seus veritables sentiments i salven la crisi. En aquest programa, Carlos Latre fa debutar tres personatges nous: Jordi Pujol, el cuiner Santi Santamaria i Jaime Peñafiel. Pel que fa a Pujol, apareix amb Pasqual Maragall en l'acte d'atorgament de la medalla d'or amb què la Generalitat els ha premiat recentment. Santi Santamaria comparteix protagonisme culinari amb Ferran Adrià (Cesc Casanovas) i Carme Ruscalleda (Agnès Busquets), i Jaime Peñafiel interactua amb la família reial. Mireia Portas també estrena una paròdia nova: Mari Pau Huguet. D'altra banda, el president Zapatero (Queco Novell) i Carme Chacón (Mireia Portas) celebren la festa de la rosa a Gavà, el Papa (Toni Albà) presenta les noves línies aèries vaticanes i Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas) inaugura una nova línia de negoci en el mercat del blat.

 • Polònia - 13/09/2007
  Veure vídeo

  Polònia - 13/09/2007

  El programa de sàtira política de TV3, "Polònia", inicia una nova temporada mantenint els signes d'identitat però incorporant novetats com la presència dels actors Carles Latre i Mireia Portas. El contingut del programa continuarà nodrint-se de l'actualitat política i social i dels personatges que la protagonitzen. En el primer programa destaquen el nou president del PP català, Daniel Sirera, Jaime Peñafiel, Justo Molinero i Ramon Pellicer (creacions de Latre) i la ministra de foment, Magdalena Álvarez, parodiada per Portas. Les gran apagada de Barcelona d'aquest estiu, les cues als peatges i els problemes ferroviaris són l'excusa d'alguns gags. La ministra de Foment apareixerà en el plató de"Polònia" acompanyada de Zapatero (Queco Novell) amb resultats perniciosos per l'equip i les instal·lacions del programa. Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà) s'entrevistarà amb el dalai lama sota l'atenta mirada de Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i la plana major del PP català farà l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova amb Josep Piqué (Xavier Serrano) camuflat entre el públic assistent. El programa també comptarà amb un discurs institucional del president Montilla (Sergi Mas), un debat moderat per Josep Cuní (Queco Novell), una cançó de Lluís Llach i la presència de la família reial, el Papa, Justo Molinero i Ramon Pellicer (Carles Latre), que s'estrenarà com a nou conductor de l'espai informatiu "Polonews".

Anar al contingut