TOTS ELS PROGRAMES

 • Polònia - 15/05/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 15/05/2008

  TV3 presenta Polònia, el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Joan Laporta (Queco Novell), presenta Pep Guardiola (Bruno Oro) a la plantilla del Barça. Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) s'enfronta a Zapatero (Queco Novell) pel finançament i, davant les últimes desercions, Mariano Rajoy (Queco Novell) se sent sol a la seu del PP. D'altra banda, Mònica Terribas (Agnès Busquets) ens revela alguns dels seus plans com a directora de TV3 i Justo Molinero s'enfronta a la seva rèplica "polaca" (Carlos Latre). També visitaran Polònia el general Franco (Manel Lucas), el rei Joan Carles i Artur Mas (Bruno Oro), entre d'altres.

 • Polònia - 08/05/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 08/05/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Rodríguez Zapatero (Queco Novell) es manté relaxat tot i la crisi econòmica, i Magdalena Álvarez (Mireia Portas) proposa a Montilla (Sergi Mas) la solució definitiva per a la sequera. Mentrestant, a Convergència i Unió, Jordi Pujol (Carlos Latre), Oriol Pujol (Queco Novell), Artur Mas (Bruno Oro) i Duran Lleida (Xavier Serrano) busquen maneres de matar l'avorriment. D'altra banda, Celestino Corbacho (Carlos Latre) compleix la seva primera i peculiar missió com a ministre de Treball, als jugadors del Barça els fan el passadís i l'alcalde Hereu s'enfronta amb la seva rèplica "polaca" (David Olivares).

 • Polònia - 01/05/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 01/05/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el govern català mira de prendre una decisió!! Aconseguiran posar-se d'acord el president Montilla (Sergi Mas), Carod Rovira (Toni Albà) i Joan Saura (Cesc Casanovas)? No serà fàcil. D'altra banda, el vicepresident econòmic Pedro Solbes (Carlos Latre) i el ministre Corbacho (Carlos Latre) s'estrenen com a personatges. D'altra banda, el programa descobreix un dels secrets més ben guardats d'Esperanza Aguirre (Mireia Portas) contra Mariano Rajoy (Queco Novell), José Bono (Cesc Casanovas) fa de les seves des de la tribuna del Congrés i la periodista Pilar Rahola s'enfronta amb la seva rèplica "polaca" (Cesc Casanovas). També visitaran "Polònia" Carme Chacón (Mireia Portas), Artur Mas (Bruno Oro), Oriol Pujol (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro), entre d'altres.

 • Polònia - 24/04/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 24/04/2008

  En aquesta edició, Carme Chacón mira de fer-se seus els militars amb mètodes dubtosos. Mentrestant, el president Montilla i els seus consellers s'enfronten a la fuita nuclear d'Ascó, i Mariano Rajoy demana a Acebes que descobreixi les intencions reals d'Esperanza Aguirre. D'altra banda, el papa Benet XVI visita els Estats Units; Letícia, la reina Sofia i el rei fan classes de català, i Daniel Sirera s'enfronta a la seva rèplica "polaca".

 • Polònia - 17/04/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 17/04/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Carme Chacón (Mireia Portas) estrena càrrec de ministra de Defensa i Magdalena Álvarez (Mireia Portas) agraeix el suport de Zapatero i dels catalans! Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) i els seus consellers descobreixen que plou (per fi!) i ho celebren amb un nou musical. Al PP, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro) busquen portaveu amb l'ajuda de Risto Mejide (Carlos Latre). Aconseguirà el càrrec Soraya Saenz (Gemma Deusedas)? Mentrestant, el comiat de Joan Clos (Cesc Casanovas) com a ministre provoca un efecte dòmino amb resultats realment sorprenents.

 • Polònia - 10/04/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 10/04/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el president Montilla (Sergi Mas) es reuneix amb Artur Mas (Bruno Oro) per parlar de la sequera i exigeix als seus consellers una solució d'urgència. Mentrestant, el programa assisteix a la investidura de Zapatero (Queco Novell), Joan Laporta (Queco Novell) continua fora de si i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) nega que vulgui substituir Rajoy. D'altra banda, Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) cita Ernest Benach (Xavier Noms) en un sopar ple de sorpreses. José Bono (Cesc Casanovas) escolta els consells del seu pare per fer millor de president del Congrés i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) se sotmet al test del programa Silenci?. També visitaran Polònia, Carme Chacón (Mireia Portas), el Papa (Toni Albà) i Frank Rijkaard (Carlos Latre), entre altres.

 • Polònia - 03/04/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 03/04/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, el programa es trasllada al futur. Anys després del referèndum del 2014 promogut per Esquerra, té lloc una històrica trobada entre els líders enfrontats de les dues repúbliques catalanes independents: Joan Puigcercós (Cesc Casanovas) i Carod Rovira (Toni Albà). Però com s'ha arribat fins a aquest punt? La resposta, demà a "Polònia". D'altra banda, Zapatero (Queco Novell) mira de convèncer Duran (Xavier Serrano) perquè accepti José Bono (Cesc Casanovas) com a president del Congrés, i el president Montilla (Sergi Mas) pren la iniciativa en un peculiar transvasament del Segre. A més, Mari Pau Huguet s'enfronta amb la seva rèplica "polaca" (Mireia Portas). També passaran per Polònia el general Franco (Manel Lucas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Esperanza Aguirre (Mireia Portas) i el director d'El Mundo, Pedro J. (Queco Novell), entre d'altres.

 • Polònia - 27/03/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 27/03/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas) miren de llimar les seves diferències sense gaire èxit i reben unes visites molt especials. Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell) decideix comunicar-li a Ángel Acebes (Bruno Oro) que no compta més amb ell. Se'n sortirà? D'altra banda, Josep Cuní (Queco Novell) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) porten els seus Matins a les diferents televisions de l'estat, Justo Molinero (Carlos Latre) se sotmet al test del programa Silenci? i la consellera de Sanitat, Marina Geli, s'enfronta a la seva rèplica "polaca" (Agnès Busquets).

 • Polònia - 06/03/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 06/03/2008

  En aquesta edició de "Polònia", Mariano Rajoy (Queco Novell) i Rodríguez Zapatero (Queco Novell) protagonitzen el seu tercer, i definitiu, cara a cara. Qui en sortirà vencedor? Mentrestant, un gelós Artur Mas (Bruno Oro) intenta treure protagonisme a Duran (Xavier Serrano). D'altra banda, el rei Joan Carles (Toni Albà) i el príncep Felip (Queco Novell) decideixen a qui votar i es descobrirà que Ferran Adrià (Cesc Casanovas) té molt a veure amb les enquestes electorals.

 • Polònia - 28/02/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 28/02/2008

  En aquesta edició de Polònia Joan Manuel Serrat (Queco Novell), Joaquín Sabina (Bruno Oro) i Pedro Almodóvar (Carlos Latre) ofereixen el seu suport incondicional al president Zapatero (Queco Novell). Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell), Ángel Acebes (Bruno Oro), Esperanza Aguirre (Mireia Portas) i Dolors Nadal (Agnès Busquets) s'esforcen per trobar el lema ideal per al PP.

 • Polònia - 21/02/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 21/02/2008

  En aquesta edició de Polònia, el president Zapatero (Queco Novell) i Magadalena Álvarez (Mireia Portas) fan el seu primer viatge a Madrid en AVE. Mentrestant, Mariano Rajoy (Queco Novell), Ángel Acebes (Bruno Oro) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) es mostren cada cop més motivats amb la futura escola catalana a Madrid.

 • Polònia - 14/02/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 14/02/2008

  TV3 presenta "Polònia", el programa de sàtira política que dirigeix i presenta Toni Soler. En aquesta edició, farts de la imatge que dóna d'ells el programa, PP i PSOE decideixen presentar els seus propis guions. Com serà un gag escrit per Carme Chacón (Mireia Portas) i el president Zapatero (Queco Novell)? I per Ángel Acebes (Bruno Oro) i Eduardo Zaplana (Cesc Casanovas)? Mentrestant, el president Montilla (Sergi Mas) descobreix que té un avantpassat molt especial... i molt àdhuc. I Mariano Rajoy (Queco Novell) ens ensenya com ha de ser l'immigrant ideal. Se sabrà què va marcar el destí de Joan Saura (Cesc Casanovas), de Josep Piqué (Xavier Serrano) i de Jiménez Losantos (Queco Novell) quan tots tres eren joves revolucionaris, i l'autèntic Joan Herrera, candidat d'Iniciativa, s'enfrontarà amb la seva rèplica "polaca". Passaran també per "Polònia" Magdalena Álvarez (Mireia Portas), Ramon Pellicer (Carlos Latre), Artur Mas (Bruno Oro) i el general Franco (Manel Lucas), entre altres.

 • Polònia - 07/02/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 07/02/2008

  En aquesta edició de "Polònia" Acebes (Bruno Oro) i Zaplana (Cesc Casanovas) es mostren cada cop més hostils amb Manuel Pizarro (Carlos Latre). D'altra banda, el seu líder, Mariano Rajoy (Queco Novell), mira de matisar els vincles entre el PP i l'Església. Mentrestant, a Catalunya, el president Montilla (Sergi Mas) viu en la pròpia pell els efectes del nou perfum del PSC.

 • Polònia - 31/01/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 31/01/2008

  En aquesta edició, el príncep Felip s'enfronta a la crisi dels 40 sota l'atenta mirada de la reina Sofia (Mireia Portas), que s'estrena com a personatge. També debuten el candidat d'Esquerra per Barcelona, Joan Ridao (David Olivares), que rep les primeres instruccions de Carod (Toni Albà) i Puigcercós (Cesc Casanovas), i la candidata del PP, Dolors Nadal (Agnès Busquets), que visita els seus caps a Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) i Ángel Acebes (Bruno Oro). D'altra banda, el president Zapatero (Queco Novell) està disposat a tot per aconseguir vots, mentre que en Duran (Xavier Serrano) faria el que fos per sortir més als mitjans.

 • Polònia - 24/01/2008
  Veure vídeo

  Polònia - 24/01/2008

  En aquesta edició, Alberto Ruiz Gallardón (Bruno Oro) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) protagonitzaran un dels musicals de la temporada. A més, Manuel Pizarro (Carlos Latre), el nou segon del Partit Popular, s'estrena com a personatge complint els primers (i peculiars) encàrrecs que li encomana Mariano Rajoy (Queco Novell). D'altra banda, a Catalunya, el president Montilla (Sergi Mas) i els seus consellers s'enfronten a la sequera que hi ha al país; mentre que, a la seu de Convergència, Oriol Pujol (Queco Novell) ensenya a Duran (Xavier Serrano) a fer-se pregar si li ofereixen ser ministre. Ho aconseguirà?

Anar al contingut