Polònia - 28/01/2021

Polònia - 28/01/2021

Contingut per majors de 7 anys

Salvador Illa (Queco Novell) s'estrena com a candidat protagonitzant el musical "De ministre a president", de la pel·lícula "Hèrcules", de Disney.

Meritxell Budó (Mireia Portas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Una trama política amb massa girs de guió fins i tot per a una ficció.

Parodiant els companys de l'"APM?", "Polònia" presenta "El defensor de la separació de poders". I també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Mai la separació de poders havia anat tan junta.

I a casa d'en Miquel i la Montserrat rebran la visita d'un policia per notificar-los que en Miquel haurà de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Com es prendrà la notificació?

Mentrestant, i gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas), es descobriran els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots.

Jessica Fletcher (Judit Martín) posarà en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar.

En una nova entrega del noticiari No-Do, se sabrà com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna.

Finalment, es rebrà la visita del famós youtuber Ibai Llanos (Jordi Soriano) per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3