Polònia - 23/04/2020

Polònia - 23/04/2020

Contingut per majors de 7 anys

El "Polònia" continua analitzant l'actualitat i l'evolució del confinament.

Alba Vergés (Agnès Busquets), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Miquel Buch (David Olivares) explicaran les últimes novetats i el pla de desconfinament dels nens de Catalunya.

I és que passar el confinament amb nens a casa no és gens fàcil. Si no, que l'hi preguntin a Jordi Pujol (Pep Plaza), que l'està passant amb els seus set fills.

Després que a l'alcalde de Badalona l'hagin enxampat saltant-se el confinament, Xavier García Albiol (Fermí Fernández) es postula per tornar a ser alcalde i detalla com gestionaria la situació actual.

Qui també provarà de saltar-se el confinament és Mariano Rajoy (Queco Novell), que assegura que té un pla infal·lible per fer-ho.

Aquest any ens hem quedat sense Sant Jordi, però no sense llibres. Quim Monzó (Pep Plaza) presentarà una revisió dels clàssics de la literatura universal adaptada a l'actualitat.

Carles Puigdemont aprofitarà el confinament per triar el nom del nou partit. Per fer-ho, jugarà una partida de Scrabble amb Pilar Rahola (Cesc Casanovas). I Pablo Casado (David Marcé) aprofita aquests dies per aconseguir el doctorat en Photoshop i ser un professional dels fotomuntatges.

Davant la crisi econòmica, Bertín Osborne (Pep Plaza) farà un ERTO a la seva empresa.

Després que la infanta Elena delectés els espectadors amb les seves habilitats musicals cantant "Resistiré", el rei Joan Carles voldrà demostrar que ell també té talent i n'oferirà la seva pròpia versió.

Finalment, Marc Giró (David Marcé) donarà uns consells per fer les videoconferències més cuquis i que els participants deixin d'ensenyar papada.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3