Polònia - 16/12/2021

Contingut per majors de 7 anys

Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i diferents epidemiòlegs intentaran aturar els sopars de Nadal per evitar que la transmissió del virus segueixi en augment. Ho faran a ritme de la cançó "Vértigo", d'U2, assegurant que el ritme de contagis és vertiginós.

Primer dia de vacunació infantil a Catalunya. Miguel Bosé (Pep Plaza) i Bea Talegón (Agnès Busquets) crearan el seu propi programa infantil per evitar-ho: "Los No-Vacunnis".

Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) mirarà de desviar l'atenció de la corrupció i buscarà tornar a pujar a les enquestes cridant l'atenció amb noves polèmiques. Per fer-ho, demanarà ajuda a l'assessor de burrades, que tants bons resultats li està donant les últimes setmanes.

I també es viatjarà fins a l'edat mitjana, concretament fins a la parròquia d'Organyà, on es descobrirà com l'ús del català ja provocava conflictes en aquella època.

Després que el papa Francesc va rebre la vicepresidenta Yolanda Díaz (Mireia Portas), Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) estan indignats. Per això, decidiran nomenar un nou papa menys d'esquerres. Quin dels dos ocuparà el càrrec?

Salvador Illa (Queco Novell) es convertirà en primer secretari del PSC aquest dissabte i necessita una mà dreta. Per trobar-la, demanarà a Miquel Iceta (Jordi Soriano) si coneix algú de la seva confiança que es pugui fer càrrec del control orgànic del partit.
I aquest Nadal arriba des d'Orient un rei mag molt especial. Joan Carles I (Toni Albà) sentirà la llista de regals dels nens i intentarà, a la seva manera, fer els seus desitjos realitat.

Finalment, Adolf Hitler visitarà el programa ara que tant es compara els catalans amb els nazis. I Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández (Xavi Espinosa) rebran l'ajuda d'un nou inversor inesperat. Qui serà?

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3