Polònia - 16/04/2020

Polònia - 16/04/2020

Contingut per majors de 7 anys

El "Polònia" continua confinat, però pendent de l'actualitat.

Després que el govern espanyol enviés 1.714.000 mascaretes, Quim Torra (Ivan Labanda) trucarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) per queixar-se d'aquest número tan curiós.

Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) es trucaran per saber com gestionarien ells la pandèmia.

I després d'assabentar-se que Pedro Sánchez ha enviat la població a treballar, Pepe Rubianes (Queco Novell) vindrà del més enllà per recordar que treballar dignifica.

Què podem fer aquest cap de setmana? Una nova agenda cultural donarà idees sobre les millors activitats per dur a terme sense moure's de casa.

En una nova entrega del "Sense ficció", es donarà veu a un col·lectiu molt perjudicat durant el confinament i del qual ningú parla: les joguines.

Durant aquestes setmanes, tothom ha tret a la llum el xef que porta a dins. Per això, Carme Ruscalleda (Agnès Busquets) explicarà com es fa el seu pa de pessic. Aconseguirà trobar llevat?

A banda de la cuina, també cal tenir temps per a l'esport. Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) motivarà l'espectador amb les seves rutines per "assaltar el cel" a "Podemos Gym", el tutorial que desbancarà la mateixa Patry Jordan.

Suportar un dia més de la cançó "Resistiré" està sent la part més difícil del confinament. Per sort, o no, Marta Sánchez (Judit Martín) delectarà el públic amb un nou himne dedicat a la pandèmia.

Finalment, la veu del NO-DO (Pep Plaza) resumirà com està evolucionant la situació, després de més de 30 dies tancats a casa.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3