Polònia - 14/11/2019

Polònia - 14/11/2019

Contingut per majors de 7 anys

Avui, a "Polònia" s'analitzaran els resultats de les eleccions del 10N. Serà la valoració postelectoral més completa de totes.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) han arribat a un preacord per formar govern. Es coneixerà Iván Redondo (Jordi Soriano), el geni a l'ombra que ha fet possible aquest pacte.

La possibilitat d'un govern progressista d'esquerres tindrà conseqüències en els anys que vindran. És per això que una màquina del futur viatjarà en el temps per acabar amb Iglesias i protegir el capitalisme. El Bertinator (Pep Plaza).

Gabriel Rufián (Ivan Labanda) exposarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) les línies vermelles que no pensa sobrepassar si pretén que ERC l'investeixi com a president.

Després de l'èxit de Vox, com a tercera força política, el programa presentarà la "Nova España" amb una versió actual del noticiari NO-DO.

La CUP aconsegueix entrar al Congrés amb dos diputats i Laura Borràs (Agnès Busquets) proposarà a Mireia Vehí (Lara Díaz) ser millors amigues a Madrid. D'altra banda, Vehí i Eulàlia Reguant (Judit Martín), exploraran noves vies per pujar diputats a unes properes eleccions, com anar a un casament de l'Ibex 35.

En una nova entrega del documental "Ultranational Geographic", es descobrirà com han reaccionat les espècies de la dreta espanyola als resultats de les eleccions electorals i patirem la cruesa de la natura política.

I "Polònia" acomiadarà Albert Rivera (Ivan Labanda) que, després de la patacada electoral, penjarà la seva jaqueta mentre es dedica una cançó d'Elton John a si mateix.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3