Polònia - 13/01/2022

Contingut per majors de 7 anys

La variant òmicron bat rècords de contagis. Catalunya té 3.000 mestres de baixa laboral i, per això, polítics com Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) són els encarregats d'impartir les classes.

Veient l'èxit de la pel·lícula "No mires arriba", a "Polònia" arriba el tràiler de "No miris a Europa". Dos jutges del Suprem descobreixen que Carles Puigdemont (Queco Novell) podria tornar a Espanya d'aquí sis mesos i l'impacte que això tindria en la justícia espanyola, però ningú no els fa cas.

Després de les sorprenents confessions sobre l'atemptat del 17 d'agost, el comissari José Manuel Villarejo (Cesc Casanovas) continua cantant, però aquesta vegada de debò, versionant Raphael i el seu famós "Digan lo que digan".

Davant l'aparició de noves variants de la covid, no para de canviar el protocol d'actuació. Què recomanarà el següent anunci del CatSalut?

Després de les polèmiques declaracions del ministre Alberto Garzón sobre les macrogranges, Bertín Osborne (Pep Plaza) demostra que, a Cárnicas Bertinasa, els porcs viuen com si estiguessin en un resort. Concretament a "Morcilla d'or".

El programa també estrena "Puigdelògic", la versió millorada del joc de moda "Paraulògic". I Toni Cruanyes (David Marcé) bat el rècord de dir que s'ha batut el rècord de contagis a Catalunya.

El Barça ha anat a l'Aràbia Saudita per jugar la Supercopa. Al viatge de tornada, Xavi Hernández (Xavi Espinosa) i Joan Laporta (Queco Novell) detecten un sorprenent personatge infiltrat que vol fitxar pel Barça. Qui deu ser?

En Miquel busca la manera d'evitar que el seu fill es contagiï i així esquivar les temudes quarantenes.

I Pedro Sánchez (Pep Plaza) ja no sap com evitar les peticions de Pere Aragonès (Jordi Soriano) de reunir una taula de diàleg. Per això, contracta un ninja per aprendre com fer-se invisible i esquivar les situacions més incòmodes.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3