TOTS ELS PROGRAMES

 • Poblenou - Cap. 162
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 162

  El Ferran demana a la Kati que declari contra els mafiosos, però ella te por. La Rosa segueix preocupada pel Ferran. L'Antoni ja té un lloc per trobar-se amb la Cristina. La Mercè explica a l'Helena que la Xaro va ser violada pel seu martit. La Xaro, finalment, denuncia la violacio. L'Helena i la Júlia s'enfaden pels regals tan cars que rep aquesta última.

 • Poblenou - Cap. 161
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 161

  El Ferran està desolat per la mort de l'Esther. L'Anna i la Júlia el consolen. L'Antoni i la Rosa estan preocupats per la seguretat del seu fill. La tieta Victòria i l'Andreu recullen firmes per convertir els carrers en zona de vianants. La Kati va a veure el Ferran i li diu que ha vist els assassins.

 • Poblenou - Cap. 160
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 160

  L'Antonio i la Cristina es tornen a trobar en secret. El Barrios ha estat contractat pels mafiosos. La Betty es cansa de sentir parlar sempre el Jaume de l'Anna. El Ferran està esperant l'Esther i veu que la segueixen els mafiosos.

 • Poblenou - Cap. 159
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 159

  El Barrios, el pare de la Júlia, amenaça el Ferran perquè no declari. La Júlia i el Barrios es tornen a trobar. El Marc se'n va a Tòquio. A l'Helena no li agrada el Guillem. El Ferran no ha anat a declarar.

 • Poblenou - Cap. 158
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 158

  El pare de la Júlia ha tornat i la vol veure. En Bernat vol convèncer la Rosa per ampliar el negoci i l'Antonio hi està en contra. La Victòria vol parlar amb el banc dels seus diners però l'Andreu s'hi avança. La Júlia presenta en Guillem a la seva mare. En Ferran rep una visita amenaçadora.

 • "Poblenou" - Cap. 157
  Veure vídeo

  "Poblenou" - Cap. 157

  L'Esther torna per denunciar els mafiosos. La Kati demana al Ferran que no declari. L'Antonio cada dia està més gelós de la Rosa per culpa del Bernat. El Jaume i l'Helena estàn d'acord que la novel·la de l'Anna és perfecta.

 • "Poblenou" - Cap. 156
  Veure vídeo

  "Poblenou" - Cap. 156

  La Mercè està irritada pels desperfectes que ha fet al pis el marit de la Charo. La Rosa explica a la Mercè la vida que tenia abans la Charo. El Ferran està espantat per les amenaces que ha rebut. La Júlia ha fet l'amor amb el Guillem.

 • "Poblenou" - Cap. 155
  Veure vídeo

  "Poblenou" - Cap. 155

  L'Abel ha abusat de la Charo i el Quim l'ajuda. El Ferran ha d'anar a declarar. L'Andreu fa societat amb el Balcells. El Guillem va a casa de la Júlia, aparentment per treballar...

 • "Poblenou" - Cap. 154
  Veure vídeo

  "Poblenou" - Cap. 154

  El Balcells ensenya plànols de terrenys a l'Andreu. L'Abel segueix la Charo fins a casa seva sense que ella se n'adoni. L'Antonio fa preguntes insistentment a la Rosa sobre el seu viatge a Tolosa. L'Helena ingressa a l'hospital. Com que el Marc no ajuda gens l'Anna amb el nen, ella recorre al Jaume.

 • Poblenou - Cap. 153
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 153

  L'Helena està molesta amb el seu marit pels seus viatges a Boston i alhora preocupada per la seva pròxima operació. L'Anna posa impediments al Jaume per veure el seu fill. L'Andreu vol entrevistar-se amb el Balcells.

 • Poblenou - Cap. 152
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 152

  El Xavier i el Quim protegeixen la Charo del seu marit. El Miquel vol que el Martí sigui de la seva penya. La Victòria i l'Andreu decideixen donar els diners per al casal del barri. El Guillem intenta seduir la Júlia. La Rosa es prepara per anar a Tolosa i l'Antonio està emprenyat. El Miquel va al casinet i pren els diners a la seva àvia.

 • Poblenou - Cap. 151
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 151

  El Ferran està gelós de veure junts la Júlia i el Guillem. L'Abel, el marit de la Charo, ha tornat. La Rosa decideix anar a Tolosa amb el Bernat. L'Antonio ha hipotecat el pis per pagar el deute que té amb el Marc.

 • Poblenou - Cap. 150
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 150

  El Marc, molt atent amb l'Anna, intenta ajudar-la amb el nen. El Guillem i la Júlia intimen i se'n van de compres junts. L'Andreu i la Victòria proposen al Martí que dibuixi per al butlletí del barri. La Lola visita el Marc i l'Anna per conèixer el Guillem. El Xavier busca la Charo perquè creu que pot tenir problemes. El Jaume va a visitar l'Anna, però hi va acompanyat.

 • Poblenou - Cap. 149
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 149

  El Ferran intenta veure l'Esther. L'Anna té depressió postpart. El Xavier vol vendre cotxes a tothom. El David aconsella el Marc que ajudi l'Anna amb les tasques del Guillem. El Ferran veu la Júlia amb el Guillem divertint-se.

 • Poblenou - Cap. 148
  Veure vídeo

  Poblenou - Cap. 148

  La Mercè explica contenta al Manel que algú ha passat la nit amb la Charo. El Marc està amoïnat per la nova situació que a partir d'ara viurà amb l'Anna. La Rosa s'ha assabentat que el Bernat té una nòvia. L'Anna no s'acaba d'adaptar al seu fill. El Ferran comenta a l'Anna que no entén l'actitud que ha adoptat la Júlia.

Anar al contingut