TOTS ELS PROGRAMES

 • Capítol 58: Tinc dobles
  Veure vídeo

  Capítol 58: Tinc dobles

  El Lopes i el David estan farts de viure plegats i decideixen separar-se. Però diverses circumstàncies els porten a buscar nous companys de pis. Descobriran que hi ha molta gent estranya corrent pel món.

 • Capítol 57: Tinc una revelació
  Veure vídeo

  Capítol 57: Tinc una revelació

  El David, veient una pel·lícula, té una revelació mística i es creu Jesucrist. El Lopes rep la visita d'una amiga i en David creu que és el dimoni que ha vingut a temptar-lo.

 • Capítol 56: Tinc classe
  Veure vídeo

  Capítol 56: Tinc classe

  El López ha de tornar a la Universitat per aconseguir el títol de llicenciat. Allà comprova que els estudiants d'ara ja no són com els de la seva època. El Ramon sospita que entre ell i la iaia potser hi ha alguna cosa més que amistat.

 • Capítol 55: Tinc escaiola
  Veure vídeo

  Capítol 55: Tinc escaiola

  Al Lopes li estan passant coses rares: va a treballar sense pantalons, és molt amable amb el Ramon, la Mercedes apareix a la ràdio disfressada...

 • Capítol 54: Tinc molta cara
  Veure vídeo

  Capítol 54: Tinc molta cara

  El David ha aconseguit un paper a la sèrie de televisió de TV3 "A cor trencat". El problema és que sempre apareix amb la cara desfigurada i al carrer no el reconeix ningú, cosa que no pot suportar perquè ell vol ser famós.

 • Capítol 53: Tinc ràbia
  Veure vídeo

  Capítol 53: Tinc ràbia

  Els nois comencen a estar farts de l'optimisme que desprèn l'Emma i han decidit obrir-li els ulls perquè vegi que la vida no és tan bonica com ella es pensa.

 • Capítol 52: Tinc alternativa
  Veure vídeo

  Capítol 52: Tinc alternativa

  Una companyia de teatre alternatiu contracta el David com actor. Començaran a tenir problemes quan els deneguin la subvenció i no sapiguen d'on treure els diners. El Ramon es posa malalt i vol que el cuidi la iaia.

 • Capítol 51: Tinc bolero
  Veure vídeo

  Capítol 51: Tinc bolero

  El López se'n va de vacances a Cuba i torna amb una cubana. Està decidit a casar-s'hi perquè ella obtingui la nacionalitat europea. Però el David se n'enamora.

 • Capítol 50: Tinc talent
  Veure vídeo

  Capítol 50: Tinc talent

  El Quim Monzó li demana al Lopes que li faci de negre per la seva propera novel.la. D'altra banda, el David vol estrenar-se com a Director de cine i comença a preparar una pel.lícula...

 • Capítol 49: Tinc patató
  Veure vídeo

  Capítol 49: Tinc patató

  La iaia Sunción està convençuda que el Lopes és la dona del David, i li fa fer totes les tasques de la llar. El Lopes comença a atabalar-se... D'altra banda, la presència de l'Emma crea un nou conflicte.

 • Capítol 48: Tinc iaia
  Veure vídeo

  Capítol 48: Tinc iaia

  La iaia del David es presenta per sorpresa a casa d'en David i en Lopes ja que ha "notat" que està a punt de morir-se, i decideix de fer-ho a casa del seu nét. Això provoca un seguit de malentesos...

 • Capítol 47: Tinc un dia normal
  Veure vídeo

  Capítol 47: Tinc un dia normal

  El López i el David es troben que les seves respectives famílies tenen plans per celebrar el Nadal que no els inclouen a ells. Decideixen que passaran de les festes i que faran que el Nadal sigui un dia normal. Per la seva part, el Ramon i la Mercedes juguen el mateix número de loteria. L'Emma té una feina de missatgeria on ha de repartir regals de Nadal, però com que es posa malalta, demana a la Carbonell que la substitueixi.

 • Capítol 46: Tinc hortet
  Veure vídeo

  Capítol 46: Tinc hortet

  El David pren consciència de la degradació del medi ambient i decideix fer-se ecologista. Comença amb el reciclatge i acaba cultivant ell mateix els seus aliments i generant les fonts d'energia. L'Emma el secunda, però el López no pot suportar aquest retrocés a l'edat de pedra i demana ajuda a la Carbonell per tornar a la societat de consum.

 • Capítol 45: Tinc pipí
  Veure vídeo

  Capítol 45: Tinc pipí

  El David es queda tancat al vàter. La Carbonell prova d'obrir-lo però és impossible; l'antic llogater s'hi va fer fer un refugi nuclear. D'altra banda el senyor Maurici (propietari del bar Maurici) mor, i el Pol es troba en la disjuntiva de seguir la carrera d'actor o acceptar la propietat del bar, que el senyor Maurici li ha deixat en herència.

 • Capítol 43: Tinc mètode
  Veure vídeo

  Capítol 43: Tinc mètode

  A l'Institut del Teatre arriba un professor estranger que crea polèmica entre els alumnes pels seus peculiars mètodes. El Pol s'hi enfronta, mentre que al David l'entusiasma. D'altra banda, la Carbonell i el Lopes troben el diari íntim de l'Emma i decideixen llegir-lo.