TOTS ELS PROGRAMES

 • Planta baixa - Les colònies d'estiu
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les colònies d'estiu

  A "Planta baixa" hem explicat que la Generalitat s'ha gastat gairebé 12 milions d'euros al dia només en despesa sanitària durant la pandèmia i que les agrupacions d'escoltes, els casals i les colònies comencen a obrir inscripcions per a un estiu atípic.

 • Planta Baixa - Multes per saltar-se el confinament
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Multes per saltar-se el confinament

  A "Planta baixa" hem explicat que la policia ha posat 130.000 multes a Catalunya per saltar-se el confinament i que 8 de cada 10 farmàcies ha atès clients amb símptomes de coronavirus que no han pogut entrar al sistema de salut.

 • Planta baixa - Estalviar en la factura de la llum
  Veure vídeo

  Planta baixa - Estalviar en la factura de la llum

  A "Planta baixa" hem explicat quins són els tres conceptes bàsics que hem de tenir en compte de la factura de la llum per estalviar energia i hem parlat de què es pot fer i què no en la fase 2 de la desescalada.

 • Planta Baixa - El programa Orfeu 2, cancel·lat
  Veure vídeo

  Planta Baixa - El programa Orfeu 2, cancel·lat

  A "Planta baixa" hem explicat que la Generalitat ha cancel·lat el programa Orfeu 2, la iniciativa per fer 139.000 testos PCR en laboratoris d'universitats i hem parlat de les obres de la Generalitat per desplegar la xarxa de fibra òptica a 10 capitals de comarca i 51 municipis, que ja estan en marxa.

 • Planta Baixa - Compte enrere a les escoles
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Compte enrere a les escoles

  A "Planta baixa" hem explicat que, davant la notícia de la Generalitat d'obrir les escoles l'1 de juny, la comunitat educativa es prepara a corre-cuita i amb una mica d'angoixa. A més, també hem resolt el dubte de si la teva empresa et pot obligar a agafar dies de vacances durant el confinament.

 • Planta baixa - Els detalls de la tornada a l'escola
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els detalls de la tornada a l'escola

  A "Planta baixa" hem explicat que les escoles i els instituts tornaran a obrir el 8 de juny a l'àrea de Barcelona i l'1 de juny a la resta de Catalunya, si es confirma que els territoris passen a la fase 2. També hem parlat amb Artur Mas, expresident de la Generalitat.

 • Planta Baixa - Surt a compte obrir ara els restaurants?
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Surt a compte obrir ara els restaurants?

  A "Planta baixa" hem explicat que, tot i que durant la fase 1 de la desescalada es poden tornar a obrir les terrasses, molts restaurants creuen que el risc econòmic no els compensa i hem parlat de l'aprovació per part del govern espanyol de la llei del canvi climàtic que fixa el 2050 com el final dels cotxes de gasolina i dièsel.

 • Planta baixa - La síndrome de la cabana
  Veure vídeo

  Planta baixa - La síndrome de la cabana

  A "Planta baixa" hem explicat que després de complir estrictament el confinament durant més de dos mesos, hi ha persones que ara no volen sortir al carrer, i que, des que va començar l'estat d'alarma, s'han doblat les peticions d'ajuda i d'assessorament de persones que no poden fer front al pagament del lloguer o de la hipoteca.

 • Planta Baixa - El sexe en confinament
  Veure vídeo

  Planta Baixa - El sexe en confinament

  A "Planta baixa" hem explicat que el desig sexual ha caigut en picat durant el confinament, segons una enquesta que ha fet un grup de sexòlegs, hem parlat de les amenaces per part d'Endesa de tallar la llum a alguns clients que no han pagat la factura durant la crisi. A més, també hem explicat que la Vall d'Hebron ha realitzat el primer trasplantament pediàtric de l'Estat a una adolescent que ha superat la Covid-19.

 • Planta Baixa - L'odissea dels autònoms
  Veure vídeo

  Planta Baixa - L'odissea dels autònoms

  A "Planta baixa" ens hem preguntat si podrem viatjar aquest estiu i en quines condicions haurem de fer-ho, hem explicat que un 97% dels autònoms creu que no són suficients les ajudes públiques destinades a ajudar les empreses per fer front a l'aturada en sec de l'economia, i hem parlat d'un estudi pioner al món impulsat des de Catalunya que intenta demostrar que la gent gran amb coronavirus té símptomes diferents de la gent jove.

 • Planta Baixa - La cita prèvia en els comerços
  Veure vídeo

  Planta Baixa - La cita prèvia en els comerços

  A "Planta baixa" ens hem preguntat si el comerç pot treballar donant cita prèvia als clients, hem explicat que un document d'Afers Socials va desincentivar l'ús de mascaretes fins al 20 de març i hem entrevistat Noam Chomsky, lingüista i activista polític

 • Planta baixa - Baixes laborals als supermercats
  Veure vídeo

  Planta baixa - Baixes laborals als supermercats

  A "Planta baixa" hem explicat que la crisi del coronavirus ha disparat a més del doble el temps d'espera de les operacions urgents; hem parlat de les baixes de les treballadores i treballadors dels supermercats, que s'han duplicat des de l'inici de la pandèmia, segons la UGT, i hem explicat que Xavier Garcia Albiol ha estat reelegit alcalde de Badalona.

 • Planta Baixa - Residències investigades
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Residències investigades

  A "Planta baixa" hem explicat que la Fiscalia investiga 26 residències de Catalunya per suposades irregularitats durant la crisi del coronavirus. Hem parlat amb l'Hermínia Gràcia, una dona de 102 anys que ha superat el coronavirus, i hem entrevistat Ernest Maragall, portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, i Miquel Buch, conseller d'Interior de la Generalitat.

 • Planta Baixa - Platges segures: el repte de l'estiu
  Veure vídeo

  Planta Baixa - Platges segures: el repte de l'estiu

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que la Generalitat va aplicar el pla contra la pandèmia una setmana tard, hem conegut algunes de les opcions que s'estan plantejant per mantenir la distància de seguretat a les platges aquest estiu i hem parlat del 'confinart', l'art que neix durant el confinament, amb la Llucia Ramis.

 • Planta baixa - L'ús del temps durant el confinament
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'ús del temps durant el confinament

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que la Generalitat proposa que només passin a la fase 1 de desescalada el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran; hem parlat de l'informe del Consell Assessor de Salut sobre la gestió de la crisi del coronavirus, i hem fet un repàs als productes més venuts a Amazon durant el confinament.

Anar al contingut