Accedeix a la versió amb audiodescripció

La dona del segle

Accedeix a la versió amb audiodescripció
Contingut per majors de 7 anys

LA DONA DEL SEGLEProductores: Televisió de Catalunya, Distinto Films, RTVE, en coproducció amb Voramar Films i À Punt Mèdia, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2018Directora: Sílvia QuerProductora : Miriam PortéProductors executius : Gerard Marginedas, Pedro PastorProductors executius TVC: Oriol Sala-Patau i Cruz RodríguezProductotora Executiva RTVE: Maite PisoneroProductora Executiva À Punt Media: Ana AlemanyGuió: Margarita MelgarBasat en la novel·la " la mujer del siglo" de Margarita MelgarDirector de fotografia : David ValldepérezComposició musical : Òscar SenénIntèrprets : Elena Martín ( Consuelo Deulofeu i Consuelo Musa), Nora Navas (Clara Morgadas ), Bruna Cusí (Teresa Pou ), Àlex Monner (Lluís Martí) ) Julio Manrique (Isidre Nonell) , Maria Morato (Antònia Pairó), Javier Beltrán (Juli Vallmitjana), Pablo Derqui (Faustino Morgadas)Als magatzems El Siglo, el paradís del luxe de la Barcelona del 1919, s'inaugura l'exposició d'Isidre Nonell, el pintor dels marginats, una aposta atrevida i polèmica de Clara Morgadas, la directora de l'establiment. Per error, confonen Consuelo Deulofeu amb una de les dependentes. La jove se'n surt tan bé d'aquest malentès que li acaben oferint feina. Però hi ha un problema: les " sigleres " són noies de casa bona, i ella és una òrfena a qui van abandonar a la Casa de la Caritat. La Consuelo no vol rendir-se sense intentar-ho i demana la seva documentació a la monja de l'orfenat. És llavors quan descobreix que és gitana i, per tant, mai podrà treballar a El Siglo. Acudeix al Sindicat de l'Agulla i demana a la seva companya d'orfenat Teresa Pou que li deixi la seva documentació a canvi d'una part del sou que rebrà a El Siglo. La Teresa accepta: és el moment de la vaga de la Canadenca i tothom passa necessitat. La Consuelo entra a treballar a El Siglo.

Productores: Televisió de Catalunya, Distinto Films, RTVE,,en coproducció amb Voramar Films i À Punt Mèdia, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 2018


Directora: Sílvia Quer
Productora: Miriam Porté
Productors executius: Gerard Marginedas, Pedro Pastor
Productors executius TVC: Oriol Sala-Patau i Cruz Rodríguez
Productotora Executiva RTVE: Maite Pisonero
Productora Executiva À Punt Media: Ana Alemany
Guió: Margarita Melgar
Basat en la novel·la "la mujer del siglo" de Margarita Melgar
Director de fotografia: David Valldepérez
Composició musical: Òscar Senén
Intèrprets: Elena Martín (Consuelo Deulofeu i Consuelo Musa), Nora Navas (Clara Morgadas ), Bruna Cusí  (Teresa Pou ),  Àlex Monner (Lluís Martí), Julio Manrique (Isidre Nonell), Maria Morato (Antònia Pairó), Javier Beltrán (Juli Vallmitjana), Pablo Derqui  (Faustino Morgadas)

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3