TOTS ELS PROGRAMES

 • Xavi Valls i Mikel Iglesias
  Veure vídeo

  Xavi Valls i Mikel Iglesias

  "La partida de TV3" rep dos convidats que coneixen molt bé què és estar davant d'una càmera. Són el Xavi Valls, el veterinari especialitzat en animals exòtics del programa "Veterinaris", i l'actor Mikel Iglesias, que dóna vida a l'Ignasi a "Polseres vermelles".

 • Bea Segura i Sílvia Abril
  Veure vídeo

  Bea Segura i Sílvia Abril

  "La partida de TV3" fa un salt enrere en el temps, fins a la dècada dels anys 80. Rememorem aquells anys amb un programa especial on veurem molts crespats, muscleres, americanes horteres, escalfadors i colors fosforescents. Els concursants reben l'ajuda de les actrius Bea Segura i Sílvia Abril!

 • Jesús Vázquez i Judit Mascó
  Veure vídeo
 • Matx Ball
  Veure vídeo

  Matx Ball

  "La partida de TV3" en modalitat "match-ball". Vuit parelles afrontaran les proves més espectaculars de "La partida"

 • Santi Millán i Javi Giménez
  Veure vídeo

  Santi Millán i Javi Giménez

  Dues parelles d'adolescents jugaran per aconseguir el seu somni. Els hi ajudaran l'actor i imitador del"Crackòvia" Javi Jiménez i el polifacètic Santi Millán.

 • Jordi Martínez i Estel Solé
  Veure vídeo

  Jordi Martínez i Estel Solé

  Dues parelles de pares i fills volen fer realitat el seu somni. Comptaran amb l'ajuda de dues cares molt conegudes: Jordi Martínez, de "Kubala, Moreno i Manchón", i Estel Solé, de "La Riera"

 • Especial Cinema/Joel Joan i Àlex Monner
  Veure vídeo

  Especial Cinema/Joel Joan i Àlex Monner

  "La partida de TV3" presenta una edició especial dedicada al cinema que comptarà amb la presència del president de l'Acadèmia del Cinema Català i nominat a un Premi Gaudí com a millor director, Joel Joan, i del conegut actor de "Polseres vermelles" Àlex Monner, nominat per "Els nens salvatges". Just el dia abans del lliurament dels Premis Gaudí, "La partida de TV3" farà un homenatge al cinema: el contingut de totes les proves farà referència a pel·lícules, actors, BSO, frases mítiques... Els somnis per què lluitaran els concursants són: muntar un espectacle teatral, anar de viatge de noces al Brasil i anar de viatge al Japó. Dani Jiménez convertirà la seva secció habitual en uns efectes especials molt espectaculars, i ha promès repartir crispetes entre tot el públic d'una manera poc convencional. Dídac Castignani i la banda del programa, l'Always Drinking Marching Band, combinaran bandes sonores de pel·lícules, formant cocteleres molt sorprenents.

 • Pares i Fills. Toni Clapés i Roser
  Veure vídeo

  Pares i Fills. Toni Clapés i Roser

  Dues mares volen ajudar les seves filles de 9 anys a fer realitat els seus somnis: anar a conèixer el Pare Noel o anar a fer surf a Hawaii. I per ajudar-les, dos convidats de luxe: la bella cantant Roser i la bèstia de la ràdio Toni Clapés. Dani Jiménez ens ha promès experiments sobre levitació, alguns dels quals es poden fer a casa. I Dídac Castignani actualitzarà amb ritmes pop i rockers totes les cançons infantils tradicionals.

 • Adolescents. Òscar Dalmau i Mariona Ribas
  Veure vídeo

  Adolescents. Òscar Dalmau i Mariona Ribas

  Avui s'enfronten dues parelles d'adolescents que volen anar a Nova York per dos motius musicals: anar a un concert d'"One Direction" i anar a veure un musical a Broadway. No ho hauran de fer sols, els acompanyaran el polifacètic i divertit Òscar Dalmau juntament amb la simpàtica actriu Mariona Ribas. El Dídac Castignani diu que ha preparat per als adolescents les cocteleres amb les cançons més actuals. I el Dani Jimenez? Val més que ho descobriu vosaltres mateixos.

 • Pares i Fills.LLuís Canut i Jaume Alguersuari
  Veure vídeo

  Pares i Fills.LLuís Canut i Jaume Alguersuari

  La partida d'avui es presenta més esportiva que mai. El pilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari i el periodista Lluís Canut seran el reforç de les dues parelles concursants en una edició especial de pares i fills. Uns somien d'anar al Quebec a veure balenes, els altres volen acompanyar els periodistes de TV3 en una transmissió del Barça. Proves difícils i algunes de més fàcils seran l'obstacle que es trobaran a plató. Allà els esperen Javier Estrada conduint una Partida inoblidable, la veu de Dídac Castignani amb la música de l'Always Drinking Marching Band i la ciència explosiva del Dani Jiménez

 • La partida de TV3 - 29/12/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 29/12/2012

  Molts dels somnis que ens demanen els nostres concursants tenen relació amb conèixer, entrenar o viatjar amb jugadors del F. C. Barcelona. Avui, el Dani Alves, una de les estrelles més divertides del vestidor blaugrana, ens visita juntament amb el nostre analista tècnic de futbol de capçalera, el Gerard López. Muntar un parvulari, anar a Eurodisney o finançar un projecte de disseny de moda són els somnis que es poden fer realitat si el Dani Jiménez abans no fa volar el plató. El Dídac Castignani ens ha promès cocteleres per a tots els gustos, i una versió de l'himne del Barça molt marxosa.

 • La partida de TV3 - 22/12/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 22/12/2012

  "La partida" en format "match ball" és un programa farcit de ciència simpàtica i de proves divertides. Això és el que experimentaran les vuit parelles de concursants que participaran en el programa d'avui, que, com si fos un torneig de tenis, tindrà quarts de final, semifinals i el gran duel final. Setze jugadors competiran per aconseguir un somni amb l'ajuda o bé les dificultats que els serviran el presentador, Javier Estrada; el científic Dani Jiménez, i l'Always Drinking Marching Band, amb la veu del cantant Dídac Castignani.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Avui, "La partida" convida dos grans comunicadors: Justo Molinero i Albert Om. Tots dos formaran equip amb les parelles que passin la fase eliminatòria. Tres somnis en competició: anar a l'illa de Pasqua a veure els moais, liquidar la hipoteca i fer un viatge al Brasil. Qui l'aconseguirà? No serà fàcil i no ho sabrem fins a l'últim moment, però segur que serà divertit, perquè els esperen proves tan còmiques com les que protagonitzarà el campió de pàdel Fernando Belasteguin. Amb tres elements indispensables: la ciència del Dani Jiménez, la música de l'Always Drinking Marching Band, amb Dídac Castignani, i la simpatia del presentador, Javier Estrada.

 • LA PARTIDA DE TV3
  Veure vídeo

  LA PARTIDA DE TV3

  Vuit parelles s'enfronten en una primera fase, després quatre competeixen per eliminar-se i, finalment, només dues lluiten per un somni. Què és? Un "match ball" de "La partida de TV3"! Si vols veure concursants a dojo, qui són i quin somni faran realitat, si t'intriga com es fa mímica penjant d'una corda o vols descobrir com separar el rovell d'un ou d'una forma inèdita i neta, aquest és el teu programa. "La partida de TV3", amb la ciència del Dani Jiménez, la música del Dídac Castignani amb l'Always Drinking Marching Band i la divertida conducció sense alcoholèmia de Javier Estrada.

 • La partida de TV3 - 01/12/2012
  Veure vídeo

  La partida de TV3 - 01/12/2012

  La màgia de la sincronia o, en altres paraules, la Gemma Mengual amb el mag Lari. Aquest especial còctel de convidats és un dels ingredients de "La partida" de TV3 que avui enfronta tres parelles de concursants. Alguns d'ells tindran l'honor de pedalar al costat de Melcior Mauri, d'altres hauran de parlar amb la boca plena de polvorons i alguns hauran de fer mímica vestits amb una armadura medieval. Dificultats insalvables? Ho descobrirem en aquesta edició presentada com sempre per Javier Estrada, amanida amb la ciència de Dani Jiménez i animada musicalment per Dídac Castignani i l'Always Drinking Marching Band.

Anar al contingut