Parlament - 21/07/2012

La sessió de control al president de la Generalitat d'aquesta setmana ha evidenciat, un cop més, les diferències entre el govern i el Partit Popular Català per les mesures de l'executiu central. Artur Mas acusa de deslleialtat el govern espanyol pel seu tracte cap a les comunitats autònomes, i fins i tot suggereix que el sistema autonòmic sencer s'hauria de plantar davant les dures condicions que se li exigeixen.
El ple del Parlament ha aprovat una proposició de llei per combatre el sobreendeutament de les famílies que preveu la dació en pagament. El text es remetrà a Madrid perquè el Congrés el sotmeti a consideració com a iniciativa legislativa.
També s'ha aprovat la modificació legal de les caixes catalanes que han estat intervingudes perquè es converteixin en fundacions de caràcter especial i puguin preservar així l'obra social.
El programa es tanca amb un reportatge sobre la diputada Eva Granados (PSC), que mostra la tasca d'integració que es fa amb nens de diferents col·lectius a l'Esplai Eixida, a Sant Boi de Llobregat.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3