Parlament - 06/07/2013

"Parlament" explicarà demà el contingut de la sessió de control a l'executiu que va tenir lloc dimecres a la Cambra catalana. El programa de TV3 oferirà un resum de la sessió, amb especial atenció a l'anunci del president de la Generalitat, que va anunciar que farà la petició formal per a la consulta sobiranista al president del govern espanyol Mariano Rajoy a finals de juliol. La carta es trametrà quan el Consell Assessor per la Transició Nacional hagi finalitzat el seu estudi.
Altres temes dels quals es va parlar en aquesta sessió de control van ser els de les inundacions de la Vall d'Aran i el Pallars Sobirà, i les estelades penjades en diverses escoles públiques de Catalunya, tema que va aixecar polèmica.
L'espai de l'entrevista l'ocuparà Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana de Catalunya, ERC, que explicarà què es podria fer amb els 3.600 milions d'euros que Catalunya perd després de l'aportació a la solidaritat, i que, pel seu partit, el més important no és guanyar les eleccions, sinó aconseguir l'objectiu de l'autodeterminació.
A més, els portaveus dels grups opinaran sobre la supressió dels òrgans autonòmics que es considerin duplicats.

Pots utilitzar chromecast a l'APP de TV3