TOTS ELS CLIPS

 • Delicatessen molt nostrades
  Veure vídeo

  Delicatessen molt nostrades

  Fins als Emirats Àrabs arriben productes variats com l'aigua o les catànies, d'empreses que formen part del Catalonia Gourmet, un clúster estratègic de firmes exportadores del sector agroalimentari català.

 • Iogu... què?
  Veure vídeo

  Iogu... què?

  Els iogurts de qualitat i d'alta gamma d'una empresa de la Segarra també arriben fins algunes de les botigues i els restaurants més selectes de Hong Kong.

 • Mai plou a gust de tothom
  Veure vídeo

  Mai plou a gust de tothom

  A la ciutat marroquina de Fes, els catalans hi exportem tecnologia punta de regadiu. La fabrica una empresa lleidatana amb seu a Bellpuig.

 • Els previsors d'imprevistos
  Veure vídeo

  Els previsors d'imprevistos

  A Casablanca, també al Marroc, hi exportem tecnologia per garantir el subministrament elèctric en centres públics. Aquests aparells s'anomenen Sais i els fabrica una multinacional catalana amb seu a Santa Maria de Palautordera que exporta per tot el món.

 • Menjar d'allà amb porc d'aquí
  Veure vídeo

  Menjar d'allà amb porc d'aquí

  Hong Kong, la capital financera i més occidental de la Xina, importa carn de porc de qualitat provinent del Bages.

 • Conduint amb diamants
  Veure vídeo

  Conduint amb diamants

  A Puebla, una de les ciutats de Mèxic, hi arriben unes peces fetes amb diamants, fabricades i exportades per una empresa de Mataró, que acaben sent utilitzades en motors de nombrosos vehicles.

 • Clementines amb DNI
  Veure vídeo

  Clementines amb DNI

  Un altre dels productes catalans amb reconeixement europeu IGP són les clementines de les Terres de l'Ebre. Arriben als mercats i supermercats de Berlín, a Alemanya.

 • A Mèxic, com a casa
  Veure vídeo

  A Mèxic, com a casa

  Els electrodomèstics amb ADN català també triomfen a Mèxic. A la capital, el DF, hi arriben aquests estris fets per una empresa multinacional de la Seu d'Urgell.

 • Qualitat i consciència
  Veure vídeo

  Qualitat i consciència

  Fins a la capital d'Alemanya, arriben uns formatges molt distingits fabricats per una petita empresa amb seu a Sant Salvador de Guardiola. És un dels projectes d'una fundació que treballa amb gent discapacitada i que té la seva seu central a Santpedor.

 • Nosaltres, els dolços i ells, els romàntics
  Veure vídeo

  Nosaltres, els dolços i ells, els romàntics

  Sucre i xocolata en pols en sobres. Ingredients que són exportats per una empresa de Sant Boi de Llobregat i que arriben a moltes cafeteries de París, la capital de França.

 • Lisboetes 100% catalans, sense colorants ni conservants
  Veure vídeo

  Lisboetes 100% catalans, sense colorants ni conservants

  Fins a Lisboa, la capital de Portugal, arriben aquestes conserves ecològiques fabricades per una empresa de Vilanova de Bellpuig, a Lleida.

 • El superheroi català
  Veure vídeo

  El superheroi català

  A Maçanet de la Selva, una firma catalana fabrica fil industrial molt resistent que és utilitzat per equipaments d'equips de rescat o bombers entre d'altres. L'exporten a una empresa francesa amb seu a Lió.

 • Moda sense Photoshop
  Veure vídeo

  Moda sense Photoshop

  A Porto, els catalans hi venem moda i confecció per a dones que utilitzen talles grosses. Un exemple de la diversitat i la innovació del sector tèxtil català. Les peces les exporta una empresa badalonina.

 • El superheroi català
  Veure vídeo

  El superheroi català

  A Maçanet de la Selva, una firma catalana fabrica fil industrial molt resistent que és utilitzat per equipaments d¿equips de rescat o bombers entre d'altres. L'exporten a una empresa francesa amb seu a Lió.

 • Moda sense Photoshop
  Veure vídeo

  Moda sense Photoshop

  A Porto, els catalans hi venem moda i confecció per a dones que utilitzen talles grans, un exemple de la diversitat i innovació del sector tèxtil català. Les peces les exporta una empresa badalonina.

Anar al contingut