Anar a la navegació principalAnar al contingut

Temporada 2

AMARCORD

Amarcord som 3D: dinàmics, divertits i diferents. Ens agraden els reptes i sentim amor absolut pel que fem. Som uns veritables apassionats de la música, la nostra vida!

Finalistes de la segona edició d'Oh happy day

FUSIONS

Som un "laboratori musical" on fem invents i divertiments.  Harmonitzem i versionem allò que ens ve de gust i ho fem a l'estil que ens resulti més xocant.  Ho fusionem tot! De fet, patim la síndrome fusionera. Alerta, que s'encomana!

IN CRESCENDO

Un grup vocal format de joves d'entre 16 i 24 anys. El nostre repertori és molt variat i ens agraden els reptes! Tenim una formació coral més aviat clàssica però gaudim arranjant i interpretant cançons  modernes, portant-les al nostre terreny. Busquem la creativitat i la polidesa musical. Així que... prepara't per vibrar!

Guanyadors de la segona edició d'Oh happy day

LUTIANA

Un cor de veus blanques d'Arbúcies, amb 18 anys d'història! Som com l'aigua del Montseny: clares, transparents i, a cada actuació, intentem transmetre un tsunami d'emocions!

MUSIC VOX

El nostre cor batega a Esparreguera, a prop de la màgia de Montserrat. Som un grup de 12 sons: diferents, genuïns, despistats, equilibristes, forts, enamorats, apianats, vitals... El nostre motiu comú és el cant i la nostra passió l'harmonia! Som una caixeta de música vocal, som Music Vox!

TASTET DE GOSPEL

Des de la plana de Vic i per tot Osona se senten les veus de la nostra coral. El gospel és la música que ens fa vibrar, però no tenim por de cap repertori! Veureu que quan pugem a l'escenari t'arribarem al cor.

THE NEW ZOMBIS

Som el cor de gospel de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, i si us penseu que una coral d'estudiants de ciències és avorrida és que no ens coneixeu. Prepareu-vos per a una bona queixalada de zombi!

VAKOMBÀ

Alegria i sensibilitat a l'escenari amb el toc VKB! VKB!  
Sempre originals!, sempre sorprenents! No hi ha qui pugui parar l'energia del nostre cor de nois i noies amb unes irrefrenables ganes de cantar!


També pots recordar quines van ser les corals participants a la Temporada 1!