TOTS ELS CLIPS

 • "Tinc alumnes que s'han presentat l'últim dia de classe"
  Veure vídeo

  "Tinc alumnes que s'han presentat l'últim dia de classe"

  Andreu Subirats li explica a Roger de Gràcia les dificultats de fer classe a un institut que té alumnes de més de 8 nacionalitats. Ho veurem al capítol "Diversitat".

 • Daneses de dansa
  Veure vídeo

  Daneses de dansa

  "No serà fàcil" dedica l'edició a la pressió que viuen dos joves en un moment que pot marcar un abans i un després en les seves aspiracions professionals. Ens fixem primer en el cas de la ballarina Tània Verdejo, que marxa a Dinamarca per fer una audició al Dansk Danseteater. Arriba a Copenhaguen assajant els passos des de l'aeroport del Prat i, ara, esperem a veure el resultats de les proves que haurà de superar entre candidates de molts països.

 • Tesi a Gràcia
  Veure vídeo

  Tesi a Gràcia

  L'altre protagonista d'aquest "No serà fàcil" és el Martín Maldonado. Fa tres anys que estudia disseny de moda a l'Institut Europeu del Disseny de Barcelona i afronta la tesi cara al públic. L'objectiu, que les seves creacions trobin clientela al barri de Gràcia. Entrem a la botiga a fer una ullada als seus vestits.

 • L'examen, jugar's-ho tot a una sola carta
  Veure vídeo

  L'examen, jugar's-ho tot a una sola carta

  Roger de Gràcia viu en directe els nervis d'una audició

 • Buscant el rap
  Veure vídeo

  Buscant el rap

  Al capítol dedicat a la diversitat, en Roger de Gràcia s'ha proposat organitzar un concert amb els alumnes de l'Institut Eugeni d'Ors del barri de Sant Roc de Badalona. Una de les propostes és un rap i per trobar les paraules de la cançó el millor és portar els nanos al mercat. Ens acompanya també el professor i poeta Andreu Subirats.

 • Preparats per a un grau superior
  Veure vídeo

  Preparats per a un grau superior

  No tot és diversió a l'Institut Eugeni d'Ors del barri de Sant Roc. Quan els alumnes han marxat podem escoltar què diuen els mestres de la convivència, l'evolució curricular i el progrés dels seus estudiants. També com veuen el seu futur.

 • Pla de festa
  Veure vídeo

  Pla de festa

  Per fer de professor, cal una bona presentació davant l'auditori. El Roger de Gràcia agafa el relleu al professor Subirats a l'Institut Eugeni d'Ors de Badalona. Ha de demostrar que pot sumar els estudiants al seu pla: organitzar una festa multicultural.

 • Repàs i al patí
  Veure vídeo

  Repàs i al patí

  En una aula on conviuen estudiants de procedències tan diverses, el català no sembla ser l'idioma que predomina a les converses quotidianes. Repassem com van de català, perquè al concert també hauran d'interpretar un clàssic de la nostra música sacra: el "Virolai".

 • Ha nascut una estrella
  Veure vídeo

  Ha nascut una estrella

  Dia de pujar a l'escenari. Presentem un repertori heterogeni. Hem assajat força amb els alumnes de Sant Roc. Esperem que gaudeixin l'espectacle.

 • No marxem perquè volem sinó perquè ens fan fora
  Veure vídeo

  No marxem perquè volem sinó perquè ens fan fora

  Roger de Gràcia a Edimburg, vivint el referèndum, i a Colònia, acompanyant el Jesús.

 • Límit 48 hores
  Veure vídeo

  Límit 48 hores

  Després de complir un terç de la seva condemna, la llei permet al Paco passar tot un cap de setmana fora de les instal·lacions de Brians-2. L'acompanyem a casa, la seva llibertat és de moment transitòria. Cal aprofitar cada minut del permís penitenciari i mantenir la bona conducta.

 • A la manera de Cincinnati
  Veure vídeo

  A la manera de Cincinnati

  A la presó, en Paco ens explica que els temps li passa més ràpid treballant o llegint que passejant pel pati. Com altres interns, fa tasques de neteja de les instal·lacions. Mantenir l'ànim és també un exercici que cal fer cada dia quan s'està privat de llibertat.

 • Restant temps
  Veure vídeo

  Restant temps

  Roger de Gràcia visita la presó de Brians-2 per saber com és la vida d'en Paco, que compleix una condemna de sis anys per tràfic de drogues. Porta dos anys intern. Diu que no volia atemptar contra la salut pública, "que es va equivocar", que el van induir les "males companyies". Ara ens explica que resta el temps que li queda per poder gaudir de nou de la llibertat. Fora l'espera la seva família.

 • Tres som multitud
  Veure vídeo

  Tres som multitud

  La Marta i en Pablo ens han convidat a assistir en directe a un dels moments més importants de la seva vida: el naixement del seu fill. Ens afegim a l'equip mèdic que atén el part i provem de no molestar gaire en aquest moment tan especial en què una parella passa a ser un trio.

 • Tenim data
  Veure vídeo

  Tenim data

  La Judit es casa d'aquí uns dies i ens deixa veure el seu secret més ben guardat, com és el seu vestit de núvia. La Fina, mentre la nostra promesa es fa les proves, ens explica com se senten a casa ella i el Salvador a les portes d'aquest esdeveniment que, d'alguna manera l'allunyarà la filla el niu familiar.

Anar al contingut